Tgrt Haber
03 Haziran 2018 17:02

Muhammed Ali ölümünün 2. yıl dönümünde anılıyor

Spor dünyasında "tüm zamanların en büyüğü" olarak anılan ve 74 yaşında hayatını kaybeden efsanevi boksör ve ünlü ırkçılık karşıtı Müslüman aktivist Muhammed Ali vefatının 2. yılında anılıyor. .

Muhammed Ali ölümünün 2. yıl dönümünde anılıyor
Muhammed Ali.

Spor dünyasında "tüm zamanların en büyüğü" olarak anılan ve 2016 yılında 74 yaşında hayatını kaybeden efsanevi boksör ve ünlü ırkçılık karşıtı Müslüman aktivist Muhammed Ali vefatının 2. yılında çeşitli etkinliklerle anılıyor.

Efsane boksör Muhammed Ali onuruna, başta mezarının bulunduğu Kentucky eyaletinin Louisville kenti olmak üzere ABD'nin birçok kentinde törenler düzenlendi.

Uzun süre Parkinson hastalığı ile mücadele eden Muhammed Ali, 3 Haziran 2016 tarihinde solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirirken, sadece spor dünyasını değil uluslararası kamuoyunu da yasa boğmuştu.

.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...