Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 May 2014 16:07

Mursi'nin yargılandığı dava 2 Haziran'a ertelendi

Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve 35 kişinin, "casusluk" suçlamasıyla yargılandığı davanın duruşması 2 Haziran'a ertelendi.

Mursi'nin yargılandığı dava 2 Haziran'a ertelendi
mısır,mursi, dava, duruşma

Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve 35 kişinin, "casusluk" suçlamasıyla yargılandığı davanın duruşması 2 Haziran'a ertelendi. Yargı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Kahire'nin doğusundaki Polis Akademisi binasında 8'incisi düzenlenen duruşmada mahkeme heyeti, geri kalan şahitlerin dinlenmesi ve delil dosyasında bulunan görüntülerin izlenmesi için duruşmanın 2 Haziran'a ertelenmesine karar verdi. Mahkeme heyetinin "soruşturmanın gizliliği ve ulusal güvenliği korumak" gerekçesiyle tanıkların dinlendiği celselerin gizli yapılması kararı dolayısıyla duruşma hakkında ayrıntılı bilgi bulunmuyor. Kahire Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, 22'si tutuklu, 14'ü firari 36 kişi, yurtiçi ve yurtdışında terör örgütleri ile iş birliği yaparak ülkede "terör ve yıkım gerçekleştirmek" suçlamalarıyla yargılanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...