Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Temmuz 2018 22:03

Nijerya'daki Nelson Mandela Parkı Türk boyası ile renklendirildi

Nelson Mandela’nın 100. doğum günü etkinlikleri kapsamında Nijerya’daki Mandela Parkı Türk boyası ile renklendirildi.

Nijerya'daki Nelson Mandela Parkı Türk boyası ile renklendirildi
mandela,,nijerya,

Nelson Mandela’nın 100. doğum günü etkinlikleri kapsamında Nijerya’daki Mandela Parkı Türk boyası ile renklendirildi. Dünyanın 22 ülkesine ulaşan boya ile boyanan Mandela Parkı dünyada Mandela’ya adanan 5 önemli parktan biri olma özelliğini taşıyor.

Nijerya'daki Nelson Mandela Parkı Türk boyası ile renklendirildi

Türk boya sektörünün öncü markalarından Permolit Boya, uluslararası alandaki etkinliğini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Avrupa’dan Afrika’ya kadar uzanan ihracat ağıyla 22 ülkeye ulaşan boya, faaliyet gösterdiği birçok ülkede önemli çalışmalara imza atıyor. Başta Nijerya olmak üzere Afrika coğrafyasının en çok tercih edilen boya markaları arasında yer alan boya, Güney Afrika’nın efsane lideri Nelson Mandela’nın 100. doğum gününde Nijerya’daki Mandela Parkı’nı boyadı.

Nijerya'daki Nelson Mandela Parkı Türk boyası ile renklendirildi
32 yıldır boya markasını bünyesinden bulunduran Akçalı Şirketler Topluluğu CEO’su M. Akın Akçalı, “Türkiye’de gerçekleştirdiğimiz gibi markamızın bulunduğu tüm ülkelerde çeşitli sosyal sorumluluk projelerine imza atıyoruz. Bu anlamda son olarak Nijerya’da bulunan Nelson Mandela Parkı’nı, Mandela’nın 100. doğum günü vesilesiyle boyadık. Irk ayrımcılığı ve insan hakları ihlallerine karşı yürüttüğü çalışmalarla tüm dünyada efsaneleşen Nelson Mandela, Afrika halkları nezdinde çok büyük öneme sahip. Permolit Boya olarak biz de, Mandela’nın 100. doğum gününde dünyadaki 5 Mandela Parkı’ndan birini Nijerya distribütörümüz ve Nijeryalı dostlarımızla birlikte yeniden renklendirdik. Bugün, Permolit Boya markamız bu kıtanın insanları tarafından bilinen ve sevilen bir marka. Bizler de bu coğrafyadaki insanların en önemli miraslarından birine, yüzde yüz yerli sermayeli bir Türk markasıyla destek sağlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...