Tgrt Haber
09 Ağustos 2022 10:10 - Güncelleme : 09 Ağustos 2022 10:15

Pakistan'da askeri konvoyun geçişi sırasında bombalı saldırı: 4 asker hayatını kaybetti

Pakistan’ın Hayber Pahtunhva eyaletinde askeri konvoyun geçişi sırasında bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda 4 asker hayatını kaybetti.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Pakistan'da askeri konvoyun geçişi sırasında bombalı saldırı: 4 asker hayatını kaybetti
pakistan,saldırı

Pakistan’ın Hayber Pahtunhva eyaletinin Mir Ali bölgesinde, askeri konvoyun geçişi esnasında düzenlenen bombalı intihar saldırısında 22 yaşındaki Naik Shahzaib, 26 yaşındaki Naik Sajjad, 25 yaşındaki Umair Ali ve 30 yaşındaki Khurram Shah hayatını kaybetti.

Pakistan Silahlı Kuvvetleri'nin medya ve halkla ilişkiler kanadı Servisler Arası Halkla İlişkiler (ISPR) tarafından yapılan açıklamada, saldırı ile ilgili detaylara ulaşmak için gerekli araştırmaların başlatıldığı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, “Pakistan ordusu, terör tehdidini ortadan kaldırmaya kararlıdır. Cesur askerlerimizin bu fedakarlıklar karşılıksız kalmayacaktır" denildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, askeri aracın yoldan çıkarak araziye savrulduğu görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...