Tgrt Haber
14 Aralık 2017 18:15

Putin: Mülteci krizinden en çok Türkiye etkilendi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yıllık basın toplantısında, "Suriye iç savaşı nedeniyle yaşanan mülteci krizinden en çok Türkiye etkilendi." dedi.

Putin: Mülteci krizinden en çok Türkiye etkilendi
vladimir putin,,rusya devlet başkanı,,mülteci,

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye iç savaşı nedeniyle yaşanan mülteci krizinden en çok Türkiye'nin etkilendiğine işaret ederek, "Suriyeli mülteciler büyük bir sorun ve bu sorundan ötürü en çok Türkiye etkileniyor. Bu sorunu tüm dünyanın birlikte çözmesi gerekiyor." dedi. Putin, Moskova'da düzenlenen yıllık basın toplantısında, Rusya'nın ekonomisi, iç ve dış politikası ile uluslararası güncel konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kremlin Sözcüsü Dimitriy Peskov'un moderatörlüğünü yaptığı basın toplantısı yaklaşık 4 saat sürdü.
Rus lider, toplantıda ağırlıklı olarak önümüzdeki yıl düzenlenecek başkanlık seçimine yönelik soruları cevaplarken, Rusya'da artık altyapı, sağlık, eğitim ve sanayi alanlarında kalitenin arttırılması gerektiğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...