Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Mart 2017 14:50

Putin, Trump ile görüşmeye hazır

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Donald Trump ile Finlandiya’da düzenlenecek Arktik Zirvesi’nde bir araya gelmeye hazır olduğunu söyledi.

Putin, Trump ile görüşmeye hazır
Rusya,Putin,Trump

Rusya’nın Arhangelsk kentinde düzenlenen ‘Arktik – Diyalog Bölgesi’ forumunda Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö’nün “Putin ve Trump’ın katılımıyla Arktik Zirvesi’ne ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyarız” sözüne yanıt veren Putin, düzenlenmesi halinde Finlandiya’daki zirveye katılmaya ve Trump ile görüşmeye hazır olduğunu vurguladı.

'OLMAZSA, G-20 ZİRVESİ'NDE DE GÖRÜŞEBİLİRİZ'

Putin, “Bence bu tür etkinliklerin organize edilmesi açısından Finlandiya çok uygun bir ülke, Helsinki de çok uygun bir yer. Gerçekleşmesi halinde, bu etkinliğe katılım sağlamaktan büyük memnuniyet duyacağım. Eğer gerçekleşmezse, G-20 Zirvesi’nde ABD başkanı ile bir görüşme yapabiliriz” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...