Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 May 2018 23:32

Şampiyonlar Ligi'nde kupanın sahibi Real Madrid oldu!

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde İngiltere'nin Liverpool ekibini 3-1 yenen İspanya'nın Real Madrid takımı, üst üste üçüncü kez şampiyon oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde kupanın sahibi Real Madrid oldu!
real madrid

Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid, Kiev'de Liverpool'u 3-1 yendi ve üst üste 3. kez Devler Ligi kupasını müzesine götürdü.

11 yıl sonra finale çıkan Liverpool ise sahadan mağlup ayrılarak 6. kez kupayı kazanma şansını bir başka bahara ertelemiş oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde peş peşe ikinci kez kupayı kazanan ilk teknik direktör unvanını elde eden Zidane Kiev'de de mutlu sona ulaşarak üst üste üç şampiyonlukla rekorunu daha da geliştirdi.
 
Karşılaşmanın ilk yarısında iki şok sakatlatık yaşandı. 29. dakikada Liverpool'un Mısırlı yıldızı Salah, Sergio Ramos'un faulü sonrası oyundan çıkmak zorunda kalırken yıldız isim gözyaşlarıyla sahayı terk etti. Bu pozisyondan hemen sonra Real Madrid'de de Carvajal sakatlanarak oyundan çıktı.
 
 İlk yarının son dakikalarına Real Madrid Benzema ile topu ağlarla buluşturdu ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık skorla sona erdi.
 
 İkinci yarıya Real Madrid etkili başladı ve Benzema Liverpool kalecisi Karius'un hatasında topu ağlarla buluşturdu.
 
 Liverpool'un bu gole cevabı gecikmeden geldi ve Mane oyuna dengeyi getirdi. 1-1!
 
Real Madrid'e Devler Ligi Kupasını getiren isim ise Bale oldu. Yıldız isim oyuna girdikten sonra attığı 2 güzel golle birlikte Madrid ekibinin Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmasını sağladı.

Şampiyonlar Ligi'nde kupanın sahibi Real Madrid oldu!

Real Madrid: 3 - Liverpool: 1
 
Stat: Kiev Olimpiyat

Hakemler: Milorad Mazic, Milovan Ristic, Dalibor Djurdjevic (Sırbistan)

Real Madrid: Navas, Carvajal (Dk. 37 Nacho), Ramos, Varane, Marcelo, Kroos, Casemiro, Modric, Isco (Dk. 61 Bale), Benzema (Dk. 89 Asensio), Ronaldo 
Liverpool: Karius, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson, Milner (Dk. 83 Emre Can), Wijnaldum, Muhammed Salah (Dk. 31 Lallana), Mane, Firmino

Goller: Dk. 51 Benzema,  Dk. 64 ve 83 Bale (Real Madrid), Dk. 55  Mane (Liverpool)

Sarı kart: Dk. 82 Mane (Liverpool)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...