Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Kasım 2018 15:47

Şırnak'ta havan topu patladı: 1 asker şehit, 4 asker yaralı

Şırnak'ın Uludere ilçesinde askeri üs bölgesinde eğitim amaçlı havan topu atışı sırasında meydana gelen patlamada, bir asker şehit oldu, 4 asker yaralandı.

Şırnak'ta havan topu patladı: 1 asker şehit, 4 asker yaralı
Şırnak

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Şenoba beldesindeki Biliç  Tepe Üs Bölgesi'nde havan topu atışı eğitimi sırasında patlama meydana geldi. Patlamada, bir asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Helikopterle Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı askerlerden  birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama:

"Şırnak bölgesinde devam eden operasyonlarda meydana gelen bir silah kazası neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri devam yaralılarımıza acil şifalar dileriz." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...