Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Ekim 2018 15:46

Son dakika! Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cesedi bulundu iddiası

Son dakika! Cemal Kaşıkçı hakkında son haber gündeme bomba gibi düştü! SKY News, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin bulunduğunu duyurdu.

Son dakika! Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cesedi bulundu iddiası
cemal kaşıkçı,cemal kaşıçının cesedi

İngilizlerin önde gelen haber sitesi Sky News, Cemal Kaşıkçı ile ilgili bomba bir iddia da bulundu. Sky News'de yer alan haber'de Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin, Suudi Arabistan Konsolosu'nun evinin bahçesinde bulunduğu yazıldı.

"YÜZÜ TANINMAZ HALDE"

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğuna girdikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Suudi gazetecinin öldürüldüğü Suudi kaynakları tarafından açıklanmıştı. İngiliz haber sitesi Sky News, Kaşıkçı olayı ile ilgili yeni bir iddia gündeme getirdi. İngiliz basını, Kaşıkçı'nın cansız bedeninin parçalara ayrıldığının ve vücut parçalarının Suudi konsolosun evinin bahçesinde bulunduğunu ve Kaşıkçı'nın yüzünün tanınmaz halde olduğunu yazdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...