Tgrt Haber
30 Ağustos 2016 15:45

Suriye'de rejim güçleri Türkmendağı'na saldırı başlattı

Suriye'de Beşşar Esad rejimine bağlı birliklerin, Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı ve Cebel Ekrad'a hava destekli saldırı başlattığı belirtildi.

Suriye'de rejim güçleri Türkmendağı'na saldırı başlattı
esad,suriye,rejim,

uriye'de Beşşar Esad rejimine bağlı birliklerin, Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı ve Cebel Ekrad'a hava destekli saldırı başlattığı belirtildi.Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, rejim güçleri Cebel Ekrad bölgesindeki Kibbani köyü ile çevresini savaş uçakları ve helikopterlerle bombalıyor.
 Ordu birliklerinin ayrıca, Türkmendağı'ndaki Kelez, Sallur, Yamadi ve Zeytincik köylerini havan ve füzelerle vurduğu bildirildi.Bölgede zaman zaman yoğun çatışmaların yaşandığı, ölü ve yaralıların olduğu kaydedildi.Rejim güçleri dün, Türkmendağı'ndaki İsa Pınar köyüne girmeye çalışmış, muhalif gruplar saldırıları püskürtmüştü.Bölgedeki patlama sesleri Suriye sınırında yer alan Hatay'ın Yayladağı ilçesinden de duyuluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...