Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 May 2017 21:43

Suriye'de intihar saldırısı: 20 ölü

Suriye’de Esad rejimine karşı mücadele eden en büyük silahlı muhalif grup Ahraru’ş Şam Hareketi'nin İdlib’teki bir karargahına düzenlenen intihar saldırısında, harekete mensup 20'den fazla silahlı muhalif öldü, 30 muhalif de yaralandı.

Suriye'de intihar saldırısı: 20 ölü
SURİYE,SALDIRI,

Ahraru'ş Şam askeri sözcüsü Ömer Hattab'tan edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde hareketin İdlib'in doğu kırsalındaki Tel Tukan köyündeki bir askeri karargahına bomba yüklü motosikletle intihar saldırısı düzenlendi.

20'DEN FAZLA ÖLÜ, 30 YARALI

Hattab, "Karargahımıza yapılan intihar saldırısında eylemci, elindeki çanta ile karargaha girerek hem kendi üzerindeki hem motosikletindeki bombaları patlattı. Saldırı sonucu 20'den fazla muhalif hayatını kaybetti, 30 da yaralımız var." dedi. Hattap, saldırı sonucu ağır yaralıların olması nedeniyle ölü sayısının artmasından endişe duyduklarını belirtti. Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...