Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Haziran 2018 00:03

Survivor KİM Elendi, Kim Gitti | Survivor’da Adaya Kim Veda Etti Kim Gitti, İşte Elenen İsim, Sema Mı?

Survivor Kim Elendi, Kim gitti. Survivor Adaya kim veda etti. Survivor Turabi mı, Murat mı, Sema mı elendi? Survivor'da sistem bireysel dokunulmazlığa döndü. Pazar gecesi dokunulmazlık oyununu kadınlarda Nagehan, erkeklerde Adem kazandı. Dokunulmazlık oyununun kazananı Adem ilginç bir seçimle eleme adayını belirledi. Sema'yı korumam gerektiğini düşünüyorum.Turabi'nin yolu uzun. Sevdiğim bir insanı söyleyeceğim, söyleyince benimde onunda bana sevgisi azalmayacak diyerek tercihini Murat'tan yana kullandı. Bu karar karşısında Murat şoke oldu. Böylece Turabi, Murat, Sema üçlüsünden birisi adaya veda edecek. Peki, Survivor kim elendi, kim gitti. Survivor Adaya kim veda etti. 18 Haziran Survivor kim elendi Tüm detaylar haberimizde...

Survivor KİM Elendi, Kim Gitti | Survivor’da Adaya Kim Veda Etti Kim Gitti, İşte Elenen İsim, Sema Mı?
survivor,survivor kim elendi,survivor kim gitti,survivor adaya kim veda etti,survivor eleme adayları,survivor dokunulmazlık

Survivor kim elendi, kim gitti Survivor Adaya kim veda etti. ? Survivor'da sistem bireysel dokunulmazlığa döndü. Kıbrıs finaline az bir süre kala Survivor'da heyecan dorukta. Kimler finalist olabilecek büyük merak konusu. Pazar gecesi dokunulmazlık oyununu kadınlarda Nagehan, erkeklerde Adem kazandı. Damla'nın sakatlığı ciddi boyutta. Turabi'den henüz haber yok. Damla için de çok iyi bir durum gözükmediğini dile getiren Acun, Turabi ve Damla için doktor Metin Kuş'tan haber beklediğini söyledi. Acun ailelerinin telefonu kitlediğini söyledi. Herkesin haber beklediğini dile getidi. Şu anda sadece beklemek gerektiğini oyunculara söyledi. Peki, Survivor kim elendi, kim gitti | Survivor Dokunululmazlık kimin? Survivor Adaya kim veda etti. Damla diskalifiye mi oldu? Tüm detaylar haberimizde...

Survivor'da eleme adayları belli oldu. Turabi, Sema ve Murat eleme adayları oldu. Dokunulmazlık oyununun kazananı Adem ilginç bir seçimle eleme adayını belirledi. Sema'yı korumam gerektiğini düşünüyorum.Turabi'nin yolu uzun. Sevdiğim bir insanı söyleyeceğim, söyleyince benimde onunda bana sevgisi azalmayacak diyerek tercihini Murat'tan yana kullandı.Bu karar karşısında Murat şoke oldu. Böyle bir  kararı beklemediğini dile getiren Murat, Hakan yerine beni tercih etmeniz beniyıktı diyerek Adem ve Sema ile yüzleşti. Böylece Turabi, Murat, Sema üçlüsünden birisi adaya veda edecek. Bu akşam 3 kişiden biri adaya veda edecek. Survivor Sema adaya veda etti.
 

SURVİVOR KİM ELENDİ, SURVİVOR KİM GİTTİ  SURVİVOR'DA ADAYA KİM VEDA ETTİ TIKLA ÖĞREN

SURVİVOR ELEME ADAYLARI, ADAYA KİM VEDA EDECEK KİM GİDECEK?

Survivor'da 5 kişinin tercihi ile en çok yazılan isim Turabi oldu. Dokunulmazlığı kazanan Nagehan, Sema'ya yazdı. Dokunulmazlık oyununun kazananı Adem ilginç bir seçimle eleme adayını belirledi. Adem ise tercihi Murat'dan yana kullandı. İnşallah bana gücenmez dedi. Böylece Survivor'da eleme adayları belli oldu. Turabi, Sema ve Murat eleme adayları oldu. Bu akşam 3 kişiden biri adaya veda edecek.
Survivor KİM Elendi, Kim Gitti | Survivor’da Adaya Kim Veda Etti Kim Gitti, İşte Elenen İsim, Sema Mı?

SURVİVOR DOKUNULMAZLIKLARI KİM KAZANDI?
Survivor'da dokunulmazlık oyunun sonucunda kadınlarda Nagehan, erkeklerde Adem dokunulmazlığın sahibi oldu. 

SURVİVOR'DA KİM KİMİ YAZDI?

Hakan: Seni yazmak bugüneymiş dedi ve Turabi'yi yazdı. Ya Sema ya Turabi olacaktı, kararı Turabi oldu. Yazıyorum ama kardeşimsin, Geçmiş olsun dedi.
Murat: Takım birliğini korumak için Turabi'yi yazıyorum dedi.
Damla: 'Senin durumunu en iyi anlayan benimdir. Benim takımından kimse gitsin istemiyorum üzgünüm Turabi seni yazıyorum'.
Nagehan: 'Ünlülerden iki isim var biri Turabi kardeşim biri ise Sema' dedi, tercihini Sema'dan yana kullandı.
Anıl: Turabi
Hilmicem: Turabi.
Turabi: Beni ne sakatlığım ne başka bir şey yıkar dedi, Hakan'dan yana tercihini kullandı.
Sema: Bana en uzak isim Hakan, tabiki seni söylüyorum dedi.
Adem: Bana en uzak insan sensin dedi, tercihi Hakan oldu. 

DAMLA DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?
Survivor'da 101. bölüm fragmanı yayınlandı. Sakatlığı bulanan Damla Can'ın ağlayarak 'Artık olmuyor' demesi dikkat çekti.  Survivor Acun Ilıcalı, "Damla için şu an çok iyi görüntü göremiyoruz. Survivor'dan sakatlanıp ayrılmak zorunda kalan yarışmacılar da oldu. Sağlıktan daha değerlisi de yok. Asla da oyna demeyiz. Sağlığınız çok çok önemli" dedi.  Survivor Damla da gözyaşları içinde, "Artık iki gün üç gün neyse, biraz daha tedavi olup... Baktım olmuyor" ifadelerini kullandı. Damla'nın durumu bu akşam yayınlanacak yeni bölümde netlik kazanacak.

Survivor KİM Elendi, Kim Gitti | Survivor’da Adaya Kim Veda Etti Kim Gitti, İşte Elenen İsim, Sema Mı?

 


İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KORKU DOLU ANLAR

Survivor'da iletişim oyunu sırasında korku dolu anlar yaşandı. Hilmicem ile mücadele eden Adem oyun sırasında nefessiz kaldı ve bir anda yere yığıldı.Kıyasıya mücadeleye sahne olan iletişim oyununda herkesi korkutan dakikalar yaşandı. Survivor yarışmacılarından adem iletişim oyunu sırasında nefes almakta zorlandı. Boğazını tutan ve nefes alamayan Adem’in yardımına arkadaşları koştu. Adem kısa süre sonra kendine geldi.

Survivor KİM Elendi, Kim Gitti | Survivor’da Adaya Kim Veda Etti Kim Gitti, İşte Elenen İsim, Sema Mı?
İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 2018'de bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı oldukça kıyasıya bir mücadele verdiler. İki takım yarışmacıları da aileleriyle görüşebilmek adına son ana kadar savaştı. Uzun zamandır aileleriyle konuşamayan ünlüler takımı bu akşam ödülü kazanmak istiyordu. Fakat gönüllüler takımı yarışmacıları yine ödülü kazanmayı bildi. Bayanlarda Nagihan ödülü kazanırken erkeklerde ise Hilmicem ödülün sahibi oldu. Toplamda 4 arkadaş olmak üzere yarışmacılar Nagihan, Hakan, Hilmicem ve Anıl olarak ödüle gittiler.
Survivor KİM Elendi, Kim Gitti | Survivor’da Adaya Kim Veda Etti Kim Gitti, İşte Elenen İsim, Sema Mı?
NEW YORK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 2018'in 18. haftası ödül ve New York oyunuyla başladı. Kuzu tandır ödüllü oyun erkeklerde Hilmi Cem'in kadınlarda Nagihan'ın oldu. Yarışmacılar yanlarına seçtikleri bir arkadaşıyla birlikte yemek ödülünü değerlendirdi. New York seyahati ödüllü oyun ise kadınlarda Nagihan erkeklerde Hakan'ın oldu.Nagihan yanına Murat'ı alarak Hakan da Hilmi Cem'i seçerek ödüle gitti.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...