Tgrt Haber
18 Mart 2018 17:59

Suudi Veliaht Prens ile ilgili tuhaf iddia!

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile ilgili ABD basınında ilginç bir iddia dillendirildi. İddiaya göre Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman annesini, iki yıldan fazla süredir Kral Selman ile görüşmesini engelliyor.

Suudi Veliaht Prens ile ilgili tuhaf iddia!
suudi arabistan,

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın 20 Mart'ta ABD'ye yapacağı ziyaret öncesi ilginç bir iddia ortaya atıldı.Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın, annesinin iki yıldan fazla süredir babası Kral Selman'ı görmesini engellediği öne sürüldü.

Annesinin nerede olduğu meçhul

Prens Salman'ın yurt dışında tedavi gören annesinin nerede olduğu hakkında uydurma açıklamalar yaptığı öne sürülüyor. Bu sebeple de Kral Selman'ın bu kayboluşun arkasında oğlunun olduğunu bilmediğini iddia ediliyor. Habere göre Veliaht Prens, kraliyet ailesinde çatlak oluşturacağı gerekçesiyle annesinin kendisinin kral olmasını istemediğini düşünüyor ve babasını ikna etmesinden korkuyor. Selman'ın annesini Suudi Arabistan'daki bir sarayda babasının haberi olmadan ev hapsinde tuttuğu da söylentiler arasında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...