Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Nisan 2017 18:31

Tepkilerin ardından geri adım attı, 'Özür diliyorum'

Fransa’da dün canlı yayında 'Türkiye’nin önündeki seçeneklerden birinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öldürülmesi' diyen Philippe Moreau Defarges özür diledi.

Tepkilerin ardından geri adım attı, 'Özür diliyorum'
erdoğan, tepki,

Fransa’da dün canlı yayında 'Türkiye’nin önündeki seçeneklerden birinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öldürülmesi' olduğunu söyleyerek infiale yol açan Uluslararası İlişkiler Enstitüsü (IFRI) uzmanı Philippe Moreau Defarges özür diledi.

'HATA YAPTIM, ÖZÜR DİLİYORUM'

Defarges, ''Söylememem gereken bir cümleydi. Türkiye'nin durumunu ve siyasi suikast konularını aynı cümlede sarfettim, bunu yapmamam gerekirdi. Hata yaptım. Özür diliyorum.''ifadelerini kullandı. Kurduğu cümlenin maksadını aştığını kaydetti.

Programda Türkiye'de bir gerilim olduğunu anlatmaya çalıştığına dikkat çeken Defarges, daha önce aynı gerilimlerin Fransa, İspanya ve Amerika'da yaşandığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...