Tgrt Haber
25 Ekim 2016 07:35

Trump'a bir darbe de kendi çalışanlarından

ABD'de 8 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump, sadece kendi partisinden değil çalışanlarından da tam destek göremiyor.

Trump'a bir darbe de kendi çalışanlarından
donald trump, trump

Göçmen ve Müslüman karşıtı söylemleri ve son zamanlarda hakkındaki taciz iddiaları nedeniyle eleştirileren Trump'ın Las Vegas'ta sahibi olduğu otelin çalışanları Trump'a karşı bir kampanya başlattı. Kampanyayı başlatan oda temizlik görevlisi Celia Vargas, 1981'de El Salvador'daki iç savaştan kaçarak bir kamyonun kasasında Meksika sınırını geçmiş. CNN'e konuşan Vargas, "Trump zengin olabilir. Ama bize hiç saygısı yok" dedi. Öte yandan Monmouth Üniversitesi Seçim Enstitüsü'nün düzenlediği bir ankete göre Demokratların adayı Hillary Clinton yüzde 50 destek oranıyla, yüzde 38 destek gören Trump'ı geride bıraktı. Ünlü sinema oyuncusu Salma Hayek de Donald Trump'ın kendisini telefonla taciz ettiğini ileri sürdü. Hayek, Trump'ın reddedilince onunla tanışmak isteyenin kendisi olduğu yalanını uydurduğunu söyledi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...