Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Ocak 2018 23:37

Trump çizgi film dizisi oluyor

Showtime kanalı, ABD Başkanı Donald Trump’ı konu alan ‘Our Cartoon President’ adlı bir çizgi film dizisinin tanıtım videosunu yayınladı.

Trump çizgi film dizisi oluyor
trump,,dünya,

10 bölümlük çizgi film dizisinin 11 Şubat'ta yayınlanacağı öğrenilirken, yeni projenin baş kahramanlarının Donald Trump, ailesi, danışmanları ve yakın çevresi olacağı ifade edildi.
‘Our Cartoon President' fikri, 'The Late Show With Stephen Colbert' adlı programda gösterilen kısa animasyonlardan doğdu.Dizide, Trump ve medya arasındaki çatışmayla alay ediliyor. ABD lideri, düzenli olarak talk şovlar ve ‘The Simpsons' gibi çizgi film dizilerinde hiciv konusu oluyordu.

'MİLYONLARCA İZLEYİCİYE ULAŞTI'

Programın sunucusu Stephen Colbert da şovunda sık sık Trump'a dönük eleştirilerde bulunuyordu. Senaryosunu kendi yazdığı Trump'la ilgili kısa çizgi film videoları ise Youtube'da milyonlarla ölçülen izlenme rakamlarına ulaştı.

İşte o çizgi dizinin fragmanı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...