Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ocak 2018 21:25

Tunus Cumhurbaşkanı Sibsi, BM'li yetkililerle görüştü

Tunus Cumhurbaşkanı El-Baci Kaid es-Sibsi'nin Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Yardımcısı Jeffrey D. Feltman ve BM Libya Özel Temsilcisi Gassan Selame'yi kabul ettiği bildirildi.

Tunus Cumhurbaşkanı Sibsi, BM'li yetkililerle görüştü
tunus,,dünya,

Cumhurbaşkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Sibsi'nin Kartaca'daki Cumhurbaşkanlığı konutunda, Feltman ve Selame ile gerçekleştiği görüşmede Libya'daki durumun ele alındığı belirtildi.Açıklamaya göre, Sibsi, Libya'da istikrar ve güvenliğin sağlanması ve siyasi bir çözüm için taraflar arasındaki diyaloğun teşviki noktasında ülkesinin isteğini vurguladı. BM Genel Sekreter Yardımcısı Feltman da Libya konusunda gösterdiği çabadan dolayı Sibsi'den övgüyle söz etti. Feltman ve Selame dün Libya'nın Beyda kentinde Tobruk'taki Temsilciler Meclisi Başkanı Akile Salih ile siyasi süreç konularının ele alındığı bir görüşme gerçekleştirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...