Tgrt Haber
05 Ağustos 2015 11:27

Türkiye'den önemli 'IŞİD' açıklaması

Bakan Çavuşoğlu, "İnsanlı ve insansız Amerikan uçaklarının gelmeye başladığını görüyoruz. Yakında DAEŞ'e karşı hep birlikte kapsamlı bir savaş başlatacağız" ifadesini kullandı.

Türkiye'den önemli 'IŞİD' açıklaması
mevlüt çavuşoğlu,ışid,

Güneydoğu Asya Uluslar Topluluğu (ASEAN) 48'inci Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere bulunduğu Malezya'da TRT Haber'e konuşan Çavuşoğlu, "ABD ile yaptığımız anlaşma çerçevesinde; üslerimizin, özellikle de İncirlik üssünün açılması konusunda mesafe katettik" dedi.Bakan Çavuşoğlu, "İnsanlı ve insansız Amerikan uçaklarının gelmeye başladığını görüyoruz. Yakında DAEŞ'e karşı hep birlikte kapsamlı bir savaş başlatacağız" ifadesini kullandı.Bakan Çavuşoğlu, Kerry ile gerçekleştirdiği görüşmeden önce de Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ile görüştü.
Anadolu Ajansı'nın haberine göre, 35 dakika süren görüşmede ikili ilişkiler, Suriye'de IŞİD ile mücadele ve Türk Akımı'na ilişkin konular ele alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...