Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Eylül 2015 02:21

Türkiye'den Sudan'a yardım

Dışişleri Bakanlığı, Sudan Dışişleri Bakanlığı'na bağlı Enformasyon Merkezi'ne 750 bin dolar değerinde teknolojik alet bağışı yaptı.

Türkiye'den Sudan'a yardım
türkiye, sudan,

Sudan'ın başkenti Hartum'da düzenlenen Türkiye-Sudan Siyasi İstişare Kurulu Toplantıları ardından Enformasyon Merkezi'ni güçlendirmek amacıyla iki ülke arasında imzalanan mutabakat gereğince Türkiye'nin, aralarında bilgisayar gibi cihazların da olduğu toplam 750 bin dolar değerindeki teknolojik alet yardımının ilk partisi teslim edildi.Toplantı sonunda yapılan teslim töreninde, Sudan Dışişleri Bakanlığına bağlı İkili İlişkiler Genel Müdürü Defullah el-Hac, Enformasyon Merkezi Müdürü Abbas Mustafa ile Türkiye'nin Hartum Büyükelçisi Cemalettin Aydın hazır bulundu. Düzenlenen basın toplantısında El-Hac, Ankara'nın, Enformasyon Merkezi'ne yaptığı yardımların, Türkiye'nin, Sudan'a her alanda yaptığı yardımların bir parçası olduğunu belirtti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...