Tgrt Haber
20 Mart 2015 15:54

Uçak yanarak nehre düştü, 10 ölü!

Güney Amerika ülkelerinden Uruguay'da, küçük bir uçağın düşmesi sonucu 10 kişi hayatını kaybetti

Uçak yanarak nehre düştü, 10 ölü!
uçak kazaları,Uruguay Hava Kuvvetleri, uruguay uçak kazası

Uruguay Hava Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada, turistik amaçla yola çıkan uçakta hayatını kaybedenlerden 9'unun Arjantin, 1'inin Portekiz vatandaşı olduğunu söyledi.
Uruguay Hava Kuvvetleri, Arjantin'e ait tek motorlu küçük bir uçağın Uruguay sınırları içerisinde düştüğünü ve içinde yer alan 10 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

Associated Press'in haberine göre, uçağın yanarak Uruguay'ın Laguna del Sauce bölgesinde yer alan bir nehre düştüğü ifade edildi. Yetkililer, Beechcraft King Air modelli uçağın, turistik Punta del Este kentindeki Laguna de Sauce Havaalanı'ndan gece geç saatlerde kalkan küçük uçağın havalandıktan kısa süre sonra alev alarak düştüğünü, kazada uçakta bulunan 10 kişiden kurtulan olmadığını açıkladı. Yerel kaynaklar da, uçağın dün düştüğünü ancak cesetlerin bugün bulunduğunu ifade ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...