Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Temmuz 2015 17:31

Washington’daki tersane binası önünde hareketli saatler

ABD’nin başkenti Washington’da bulunan bir tersanede silah seslerinin yükselmesinin ardından bölgede güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarıldı.

Washington’daki tersane binası önünde hareketli saatler
ABD, Washington

ABD’ni başkenti Washington’da donanmaya ait bir tersane binasında silah seslerinin duyuldu. Tersane binasında silahlı bir kişi olduğuna dair ihbar alan güvenlik görevlilerinin bölgeye geldiği kaydedildi. Donanma tarafından yapılan açıklamada, tersanenin bulunduğu bölgede güvenlik önlemlerinin en üst düzeye çıkarıldığı ancak olayın henüz sonuçlanmadığı ve soruşturmanın devam ettiği belirtildi. Açıklamada, çok sayıda polis memurunun ve sağlık görevlisinin de bölgeye sevk edildiği olayla ilgili detaylı bilgi verilmedi. Olayda ölü ya da yaralının olup olmadığına dair bir açıklama yapılmazken, soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.
2013 yılının Eylül ayında Aaron Alexis adlı bir saldırganın aynı tersaneye düzenlediği saldırıda 12 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırgan ise polis tarafından etkisiz hale getirilmişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...