Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Kasım 2018 22:53

Yarın son gün! 890 bin dolarlık ikramiye...

İsrail'de Türkiye'deki 'Şans Topu' benzeri oyunda 890 bin dolarlık ikramiyeyi kazanan kişi yarın da ortaya çıkmazsa ödül piyango şirketinde kalacak.

Yarın son gün! 890 bin dolarlık ikramiye...
dolar,

Yerel basında yer alan habere göre, İsrail Milli Piyangosu (Mifal  Hapayis) tarafından oynatılan bir şans oyununun 5 Mayıs'taki çekilişinde 890 bin dolarlık (3,3 milyon şekel) büyük ikramiye tek kupona isabet etti.

Ancak aradan geçen süreye rağmen şanslı kuponun sahibi ikramiyesini  almak için şirkete başvurmadı.

Bunun üzerine Mifal Hapayis, talihli kişiyi bulmak için ülkenin bazı  bölgelerine ilanlar astı ancak bu girişim de ikramiyenin kazananını ortaya  çıkarmak için yeterli olmadı.

İkramiyenin talihlisi yarın da ortaya çıkmazsa 890 bin dolarlık ödül,  İsrail Milli Piyangosuna kalacak.

Şirket yasaları gereği talihli, büyük ikramiyesini altı ay içerisinde  almak zorunda ve bu süre yarın sona erecek.

İkramiye kazanan kişilerin genelde üç ila dört ay arasında ortaya  çıktığını belirten şirket yetkilileri, büyük ödülün sahibinin yarın da ortaya  çıkmaması durumunda paranın şirkette kalacağını ve toplumsal projelerin  finansmanında kullanılacağını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...