Tgrt Haber
25 Ocak 2014 22:59 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Serenay Aktaş Survivor'a katılacak

Survivor'a katılacak olan Serenay Aktaş hakkında detaylı bilgiyi sizler için derledik. İşte Serenay Aktaş hakkındaki detaylı bilgi

Serenay Aktaş Survivor'a katılacak
Serenay Aktaş, Survivor, Serenay Aktaş hakkında detaylı bilgi, Serenay Aktaş kimdir?

Bu sene Survivor'da yarışacak isimler bir bir belirleniyor. Acun Ilıcalı'nun son sürprizi Serenay Aktaş oldu. Peki kimdir bu Serenay Aktaş. Survivor'a katılacak olan Serenay Aktaş hakkında detaylı bilgiyi sizler için derledik.  Acun Ilıcalı bu sene Panama'da yapacağı Survivor yarışması için katılacak olan Tolga Karel'den sonra Twitter'da iki isim daha açıkladı; Seranay Aktaş ve Ahmet Dursun... Serenay Aktaş kimdir? TV8'in sahibi ünlü televizyoncu, Tolga Karel'den sonra milli futbolcu Ahmet Dursun ve oyuncu Serenay Aktaş'ın Survivor'a katılacağının kesinleştiğini belirtti. Ilıcalı Twitter'da paylaştığı mesajda, "Survivor'da olacağı bugün kesinleşen 2 isim milli futbolcu Ahmet Dursun ve oyuncu Serenay Aktaş." şeklinde bilgi verdi. Bu açıklamanın ardından yarışmaya katılacak diğer isimler ise merakla bekleniyor.
Serenay Aktaş Kimdir?
Güzel ve yetenekli oyuncu Serenay Aktaş 1 Ekim 1993 yılında İstanbul ilimizde dünyaya gelmiştir. Serenay Aktaş oyunculuğun dışında aynı zamanda bir bayan futbolcu olmaktadır. Serenay Aktaş bir çok futbol takımında oynamış ve şuan futbola devam etmektedir. Serenay Aktaş küçük yaşlarından itibaren tiyatroya büyük bir ilgisi olup günümüzde bir çok dizi projesinde yer almıştır. Serenay Aktaş bazı oynamış olduğu dizilere bakacak olursak Türk Malı, Şüphe, Yahşi Cazibe,Kalbim Seni Seçti ve Muhteşem Yüzyıl gibi diziler rol almıştır. Serenay Aktaş 2014 Yılı Acun Ilıcalının yapmış olduğu dünyanın en zor yarışmalarından birisi olan Survivor'a katılmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...