Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Eylül 2015 18:33 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:15

TUS sonuçları ne zaman açıklanacak, DUS sonuçları ne zaman

Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) ile Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) yapıldı. Peki DUS ve TUS sonuçları ne zaman açıklanacak?

TUS sonuçları ne zaman açıklanacak, DUS sonuçları ne zaman
tus, dus, tus sonuçları ne zaman açıklanacak, dus sonuçları ne zaman açıklanacak,Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı, Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı,

Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) ile Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) yapıldı. Peki DUS ve TUS sonuçları ne zaman açıklanacak?ÖSYM tarafından düzenlenen DUS, Ankara, İstanbul ve İzmir'de saat 09.30'da başladı ve 150 dakika sürdü. Sınava, diş hekimliği fakültesi mezunu adaylar katıldı. Adaylar, 2015-DUS puanlarını öğrendikten sonra, ilgili sınav dönemi için tercih işlemlerini ne zaman ve nasıl yapacaklarını ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden öğrenecekler. 2015 TUS'ta ise Temel Tıp Bilimleri Testi saat 09.30'da, Klinik Tıp Bilimleri Testi 14.30'da başladı ve iki test de 150'şer dakika sürdü. TUS, Ankara, İstanbul ve İzmir'de gerçekleştirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...