Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Şubat 2014 19:21 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Kasımpaşa-Beşiktaş, canlı anlatım

Spor Toto Süper Lig'de 15. haftanın tekrar maçında Kasımpaşa, Beşiktaş'ı konuk ediyor. Canlı izlemek için tıklayınız.

Kasımpaşa-Beşiktaş, canlı anlatım
BJK Kasımpaşa maçı izle, Recep Tayyip Erdoğan stadı, kasımpaşa beşiktaş maçı, kasımpaşa, beşiktaş , kasımpaşa beşiktaş maçı izle, kasımpaşa beşiktaş maçı canlı, kasımpaşa beşiktaş maçı hd izle, kasımpaşa beşiktaş maçın tekrarı, kasımpaşa beşiktaş maçı ne

Kasımpaşa Beşiktaş maçı bu akşam tekrarı olacak. Kasımpaşa da maç ilk yarı oynanıyor. İlk maç da yaşanan olaylar kural dışı sayılarak tekrarlanmasına karar verilmişti. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de bugün Kasımpaşa ile yapacağı tekrar maçını kazanarak, son iki haftada aldığı galibiyetleri sürdürmeyi istiyor.
KASIMPAŞA - BEŞİKTAŞ: 0-0

STAT: R.T. Erdoğan
SAAT: 20.00
HAKEM: Tolga Özkalfa
YAYIN: Lig TV
KASIMPAŞA: Isaksson, Barış, Sancak, Erhan, Yalçın, Castro, Kerem, Adem, Viudez, Scarione, Babel
TEKNİK DİREKTÖR: Şota Arveladze
BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Ersan Gülüm, Pedro Franco, Ramon Motta, Veli, Atiba, Gökhan Töre, Oğuzhan, Olcay, Almeida
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Biliç
Maça konuk takım Beşiktaş başladı.
Spor Toto Süper Lig'de 15. haftanın tekrar maçında Kasımpaşa, Beşiktaş'ı konuk ediyor. Kasımpaşa Beşiktaş maçı bu akşam tekrarı olacak. Kasımpaşa da maç ilk yarı oynanıyor. İlk maç da yaşanan olaylar kural dışı sayılarak tekrarlanmasına karar verilmişti. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de bugün Kasımpaşa ile yapacağı tekrar maçını kazanarak, son iki haftada aldığı galibiyetleri sürdürmeyi istiyor.
KASIMPAŞA: 0 BEŞİKTAŞ: 3
CANLI ANLATIM (TIKLA,GÜNCELLE)
MAÇTA ÖNEMLİ DAKİKALAR

D.A.
Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında soyunma odasına 3-0 önde girdi.
D.A.
İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.
45.dakika:İlk yarının sonuna 1 dakika ilave edildi.
45.dakika :Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Serdar'ın ceza alanına ortasında Olcay'ın kafa vuruşu savunmadan döndü ama dönen topa bu kez Veli kafa vuruşu yaptı ve kale sahası içinden topu ağlara gönderdi.
44.dakika: GOL! Veli Kavlak
43.dakika: Kasımpaşa yarı alanında rakibine sert yaptığı faulden sonra Oğuzhan sarı kart gördü.
41.dakika: Orta yuvarlak içinde gerçekleşen top kapma mücadelesinde Kerem, Atiba'ya faul yaptı.
40.dakika: Bu kez gelişen Beşiktaş atağında ceza alanı dışında boşta kalan topu alan Atiba, Olcay'a pasını attı ama ofsayt bayrağı kalktı.
39.dakika: Kullanılan serbest vuruşta Viudez'in ceza alanına ortasında Tolga topun sahibi oldu.
38.dakika: Kasımpaşa atakları sıklaşmaya başladı. Yine Adem, sol kanatta topla buluştu ve ceza alanına yakın bir noktada yerde kaldı. Karar serbest vuruş.
37.dakika: Bir başka Kasımpaşa atağında rakip yarı alanda topla buluşan Viudez'in ceza alanına doldurduğu topa Yalçın hareketlendi ama kaleci Tolga, ellerini kullanmanın avantajıyla topun sahibi oldu.
36.dakika: Kullanılan serbest vuruşta Babel'in doğrudan kaleye gönderdiği top kaleci Tolga'da kaldı.
35.dakika: Gelişen Kasımpaşa atağında sol kanatta ceza alanına yakın bir noktada topla buluşan Adem, Serdar'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş vuruş. Serdar Kurtuluş sa sarı kart gördü.
34.dakika :Beşiktaş sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Atiba'nın kafa vuruşu Isaksson'dan döndü ve Franco'nun önünde kaldı ve Franco topu boş kaleye gönderdi.
34.dakika: GOL! Pedro Franco
33.dakika:Yine sol kanadı kullanan Kasımpaşa'da Viudez'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
32.dakika: Sol kanattan gelişen Kasımpaşa atağında Adem, hızla ceza alanına hareketlendi ama Serdar'ı geçemedi.
31.dakika: Topla oynama oranlarında Kasımpaşa'nın Beşiktaş'a oranla %59'a %41 üstünlüğü bulunuyor.
30.dakika :Siyah beyazlılar sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Oğuzhan'ın kale sahasına yaptığı ortada Isaksson topu tem yumrukla uzaklaştırdı ama aynı anda kendisine faul de yapıldı.
29.dakika :Kullanılan serbest vuruşta Viudez'in ceza alanına ortasında kaleci Tolga, yükselip topun sahibi oldu.
28.dakika :Beşiktaş yarı alanında gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Franco, Babel'e faul yaptı ve karar serbest vuruş.
27.dakika : Böylece maçın ilk tehlikeli atağı golle sonuçlanmış oldu
26.dakika: Siyah beyazlılar iyi pas yaptılar ve Veli, ceza alanı ön bölümünde topla buluşup pasını ceza alanı içi sol çaprazındaki Olcay'a verdi. Olcay topu kontrol edip kale sahasına çevirdi ve Almeida da topu boş kaleye gönderdi.
25.dakika: GOL! Hugo Almeida
24.dakika: Bir başka Beşiktaş atağında sağ kanatta topla buluşan Gökhan, rakibinden sıyrılmak isterken faul yaptı. Gökhan faul yapmadığı yönünde itirazlarda bulundu ama karar değişmedi.
23.dakika: Son dakikalarda iki takım da çok fazla faul yapmaya başladı.
22.dakika: Kullanılan serbest vuruşta Gökhan'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
21.dakika:Bu kez gelişen Beşiktaş atağında sağ kanatta topla buluşan Oğuzhan, iki rakibinin arasında çıkmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
20.dakika:Gelişen Kasımpaşa atağında rakip ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Kerem'in ceza alanı içi sol çaprazındaki Adem'e verdiği pasta Adem'in gelişine vuruşu yandan dışarıya gitti.
19. dakika: İki takım da orta alanda karşılıklı top kaybı yapıyor.
18. dakika: Beşiktaş'ın rakip yarı alanda baskısı var. Oğuzhan'ın bu baskı sırasında Viudez'e müdahalesinde Viudez kısa bir sakatlık geçirdi ama ciddi bir durumu yok.
17. dakika: Kasımpaşa atağında sol kanatta topla buluşan Babel, rakibinden sıyrılıp ceza alanına ortasını yaptı ama herkesi aşan top dışarıya gitti.
15. dakika: Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Oğuzhan , kendisine atılan topu almak için son çizgiye kadar koştu ama top Castro'nun kontrolünde dışarıya çıktı.
14. dakika: Orta alanda gerçekleşen top kapma mücadelesinde Ersan, Kerem'e faul yaptı ve Kerem kısa bir sakatlık geçirdi.
13. dakika: İki takım da bu dakikaya kadar birbirine üstünlük sağlayamadı. Orta alanda kıyasıya bir mücadele var.
12. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Viudez'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. Oyun taç atışıyla devam edecek.
11. dakika: Gelişen Kasımpaşa atağında sol kanatta topla buluşan Adem, Serdar'dan sıyrılmak isterken Serdar, faul yaptı.
10. dakika: Kasımpaşa atağı etkili gelişti ama sağ kanattan Scarione'nin ceza alanına gönderdiği yüksek topu kontrol etmeye çalışan Adem, Serdar'a faul yaptı.
9. dakika: Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Franco ve Castro'yu aşan top diğer kanattan dışarıya çıktı.
8. dakika: Bu kez gelişen Beşiktaş atağında Gökhan'ın sağ kanattan ceza alanına yerden ortasında Barış'ın ters vuruşu kornere gitti.
7. dakika: Kasımpaşa atağında sol kanatta topla buluşan Babel, iki rakibinden çok şık sıyrılıp ceza alanına girdi ama Adem'e çevirdiği top biraz hızlı olunca top Beşiktaşlı oyuncularda kaldı.
6. dakika: Gelişen Beşiktaş atağında Oğuzhan'ın pasında sağ kanatta topla buluşan Gökhan'ın ceza alanındaki Almeida'ya gönderdiği topta ofsayt bayrağı kalktı.
5. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda yakın direğe yapılan ortada yine Almeida topu karşılayan isim oldu.
4. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Viudez'in ceza alanına ortasında Almeida'nın ayak koyduğu top kornere gitti.
3. dakika: Beşiktaş yarı alanında topla buluşan Babel, sol kanatta Veli'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
2. dakika: Sağ kanattan gelişen Kasımpaşa atağında Erhan'ın ceza alanına ortasında savunmadan seken topa ceza alanı dışından Kerem'in şutu üstten dışarıya gitti.
1. dakika: Mücadele Beşiktaşlı oyuncuların vuruşuyla başladı.
M.Ö: Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda İstiklal Marşı'mız...
İşte dev mücadelenin ilk11'leri:
KASIMPAŞA:  Isaksson, Erhan, Yalçın, Barış, Sancak, Kerem, Castro, Viudez, Scarione, Adem Büyük, Ryan Babel,
BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Pedro Franco, Ersan Adem, Ramon Motta, Veli, Atiba, Oğuzhan, Gökhan, Olcay, Hugo Almeida
ALMEIDA VE MOTTA OYNAYABİLECEK
Karşılaşmanın 80. dakikasında sahaya giren bir taraftarın Manuel Fernandes’e tekme atmasının ardından bu kişiye fiziki müdahalede bulunduğu için ve kırmızı kart gören Siyah-Beyazlı oyuncular Ramon Motta ve Hugo Almedia, Kasımpaşa maçında yer alabilecek.
Karşılaşmayla ilgili tekrar kararı veren TFF Yönetim Kurulu, Futbol Müsabaka Talimatı’nın 30. maddesi uyarınca maçın oynandığı tarihte kulüplerde tescilli olan futbolcuların oynatılmasına ve sarı kartla cezalandırılan disiplin uygulamalarının yapılmamış sayılmasına oy çokluğuyla karar vermişti.
YENİ TRANSFERLER FORMA GİYEMEYECEK
İki takımın da devre arası transferleri kural gereği karşılaşmada forma giyemeyecek. Beşiktaş’ta Dany Nounkeu ve Jermaine Jones, Kasımpaşa’da ise Tunay Torun ve Alparslan Öztürk maçı tribünden takip edecek.
BURSA MAÇI ÖNCESİ KART ALARMI
Siyah-beyazlılarda Tomas Sivok ve Filip Holosko’nun sakatlığı bulunuyor. Sakatlığı nedeniyle Gaziantepspor maçında forma giymeyen Necip Uysal takımla birlikte çalışmalara başladı. Öte yandan Beşiktaş’ta Necip Uysal, Olcay Şahan ve Manuel Fernandes sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...