Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Şubat 2014 20:14 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

İşte 2014 en son yerel seçim anketi

Mart 2014 Yerel seçimde partilerin oy oranları ne olacak, şu anda partilerin oy oranları kaç? İşte son anket sonuçları..

İşte 2014 en son yerel seçim anketi
2014 yerel seçim anketi,mart 2014 yerel,seçim,partilerin oy oranları,2014'ün en son yerel seçim anketi,İşte son anket sonuçları

Mahalli İdareler seçimi yaklaştıkça heyecan da artıyor.En çok merak edilen konu ise seçimde partilerin oy oranları ne olacak?Şu anda partilerin oy oranları kaç?Yerel seçimler yaklaştıkça en çok merak edilen konu ise partilerin şuanki oy yüzdeleri.2014 Yerel seçimleri için yapılan seçim anketleri artık gündemin en önemli madde başlıklarından birisi haline geldi. ORC'NİN ANKETİ ORC Araştırma'nın gerçekleştirdiği yerel seçim anket araştırması ise oldukça dikkat çekici. Yapılan seçim anketine göre Ak Parti'nin yerel seçimlerdeki oy oranı %45 civarında görülüyor. CHP'nin oy oranı ise %30′a yakın durumda. 
İşte ORC Şubat 2014 Yerel Seçim Anketi Sonuçları.
Ak Parti
 İstanbul ve Ankara'da mevcut başkanlarla devam etme kararı alırken, İzmir'de ise eski kabinenin en önemli isimlerinden birisi olan Binali Yıldırım'ı aday göstermeyi tercih etti. CHP ise 2004′ten bu yana partiden ayrı kalan Mustafa Sarıgül'ü tekrar saflarına katarak İstanbul'da, Ankara'da ise MHP'nin 2009 yılındaki büyükşehir adayı Mansur Yavaş'ı aday göstererek oldukça iddialı olarak seçim yarışına girdi. ORC'nin gerçekleştirdiği seçim anketi ise Ak Parti'nin oy oranında 2011 genel seçimlerine göre düşüş, 2009 yerel seçimleri'ne göre ise yükseliş olduğunu gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...