Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Kasım 2015 11:15 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:14

‪‪Burada Laf Çok‬, ‪Ceyhun Yılmaz‬‬ mahkemelik mi oldu, Müjde Uzman küfür için harekete geçti

‪‪Burada Laf Çok‬, ‪Ceyhun Yılmaz mahkemelik oldu. ‪‪Burada Laf Çok‬'da Ceyhun Yılmaz skandal bir harekete imza atmıştı. Müjde Uzman küfür için bakın ne yaptı.

‪‪Burada Laf Çok‬, ‪Ceyhun Yılmaz‬‬ mahkemelik mi oldu, Müjde Uzman küfür için harekete geçti
burada laf çok, burada laf çok küfür, burada laf çok ceyhun yılmaz, burada laf çok Müjde Uzman, Müjde Uzman küfür, ceyhun yılmaz küfür,

‪‪Burada Laf Çok‬, ‪Ceyhun Yılmaz mahkemelik oldu. ‪‪Burada Laf Çok‬'da Ceyhun Yılmaz skandal bir harekete imza atmıştı. Müjde Uzman küfür için bakın ne yaptı.  Program sırasında Uzman’a “Asıl mesleğiniz nedir?” sorusu yöneltilmişti. Tam bu sırada Ceyhun Yılmaz, sessiz bir şekilde küfürlü kelimeyi kullanırken kameralara takılmıştı.Radyocu Ceyhun Yılmaz’ın Müjde Uzman hakkında kullandığı ağır ifadeler mahkemeye taşınacak. Yılmaz, CNN Türk’te yayınlanan “Burada Laf Çok” programında sarf ettiği söz nedeniyle eleştiri bombardımanına tutuldu. 18 Kasım’da yayınlanan programın konuklarından Yılmaz, sunucu Mesut Yar’ın oyuncu Müjde Uzman’a “Mesleğiniz nedir?” diye sorması üzerine, yanında oturan Mehmet Turgut’a eğilerek küfürlü kelimeyi kullanmıştı.

“CEYHUN YILMAZ'IN ÖZÜRÜ İŞE YARAMADI”

Duyulmayacağını sandığı bu söz mikrofon nedeniyle yayına da yansıdı. Yılmaz, olayın büyümesi üzerine yazılı bir açıklamayla özür diledi: “Söylediğim kötü söz için özür dilerim. Hepimizin şakasını yapabilceğimiz şey ama yayında olmamalıydı. Müjde benim kardeşim.”

‪‪Burada Laf Çok‬, ‪Ceyhun Yılmaz‬‬ mahkemelik mi oldu, Müjde Uzman küfür için harekete geçti

Genç oyuncu, avukatı aracılığıyla Ceyhun Yılmaz’a tazminat davası açtığını açıkladı:

“Müjde Uzman, Ceyhun Yılmaz tarafından çirkin bir kelime atfedilmek suretiyle hakarete uğramıştır. Bu durum, onda ağır bir travmaya neden olmuştu. Arkadaş olmak, şaka yapmaya çalışmak, tanışık olup olmamak, yahut kişiler arasında bir samimiyet bulunup bulunmaması, hiçbir surette böyle bir hakaretin haklı gerekçesi olamaz. Mevcut durumda müvekkilemin insanlık, kadınlık ve meslek onuru zedelenmiştir. Müjde Uzman, 14 senedir bu sektörde çalışmakta olup, durduğu ve durmak istediği yer bellidir. İşlenen suç hakkında savcılığa başvurulduğunu, ayrıca yaşamış olduğu duygusal travma ve üzüntünün herhangi bir miktar ile tazmini mümkün olmadığından 3 kuruşluk manevi tazminat davası açıldığını kamuoyuna bildiririz.”

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...