Tgrt Haber
04 Eylül 2015 10:37 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:02

15 milyonluk ikramiye bir kişiye çıktı!

Süper Loto'nun 7 haftadır devreden 15 milyonu aşan ikramiyesi Bursa'nın Nilüfer İlçesi'ne çıktı. 15 milyon 523 bin 355 lira 70 kuruşluk kuponun yatırıldığı bayii yetkilisi daha önce de kendi bayilerinden bir kişinin ikramiye kazandığını belirtti.

15 milyonluk ikramiye bir kişiye çıktı!
Bursa,Nilüfer,Süper Loto,Milli Piyango,

Milli Piyango İdaresinin haftalık olarak düzenlediği Süper Loto'da 7 haftadır devreden büyük ikramiye, dün akşam yapılan çekilişte Bursa'ya çıktı. Yaklaşık 8 yıldır düzenlenen ve 411'nci hafta çekilişi yapılan Süper Loto'da 17, 19, 32, 34, 45 ve 48 numaraları bir kişiye15 milyon 523 bin 355 lira 70 kuruş ikramiye kazandırdı. Kuponun Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi Bilginler Caddesi'ndeki bir bayiden oynadığı tespit edildi.
Kuponu oynayan kişinin kimliği henüz bilinmezken, ikramiyeyi kazandıran numaraların oynandığı bayide çalışan Gönül Özden, gazetecilere yaptığı açıklamada, kuponun başka bir bayiden yatırıldığının söylediğini ifade etti.
Özden, "Numaraların oynandığını sistemden görüyoruz, ancak oynayanın kimliğini bizde bilmiyoruz. Büyük ikramiyeyi kazandırdığımız için oldukça mutluyuz, hayırlı uğurlu olsun kime çıkmışsa, güle güle kullansın. Düzenli bir şekilde oynayanlar var tabi ki ama bilemiyoruz" diye konuştu. 15 yıldır bayiyi işlettiklerini söyleyen Özden, daha önce kendilerine gelen bir kişinin 1 buçuk milyon lira ikramiye aldığını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...