Tgrt Haber
17 Ekim 2018 17:14 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:30

17 Ekim Hadi ipucusu sorusu ve cevabı! Nuri Bilge Ceylan hangi filmi ile En İyi Yönetmen ödülünü almıştır? HADİ SORUSU

Merakla beklenen Hadi ipucu sorusu ve cevabı yayınlandı. 17 Ekim Hadi ipucusu sorusu ve cevabı! Nuri Bilge Ceylan hangi filmi ile En İyi Yönetmen ödülünü almıştır? Hadi ipucu sorusu HADİ 20 zor soruyla takipçisinin karşısına çıkacak olan Hadi yarışmasının ipucu sorusunda Nuri Bilge Ceylan yer aldı. 2008 yılında Cannes Film Festivali'nde "En İyi Yönetmen" ödülünü alan Ceylan'ın hangi film ile bu ödülü aldğı soruldu. Peki, Nuri Bilge Ceylan hangi filmi ile En İyi Yönetmen ödülünü almıştır? İşte 17 Ekim Hadi ipucu sorusu ve yanıtı..

17 Ekim Hadi ipucusu sorusu ve cevabı! Nuri Bilge Ceylan hangi filmi ile En İyi Yönetmen ödülünü almıştır? HADİ SORUSU
Nuri Bilge Ceylan hangi filmi ile En İyi Yönetmen ödülünü almıştır?,17 Ekim Hadi ipucusu sorusu,17 Ekim Hadi ipucusu sorusu ve cevabı

 Hadi ipucu sorusu ve cevabı yayınlandı. 17 Ekim Hadi ipucusu sorusu ve cevabı! Nuri Bilge Ceylan hangi filmi ile En İyi Yönetmen ödülünü almıştır? Hadi ipucu sorusu HADİ 20 zor soruyla takipçisinin karşısına çıkacak olan Hadi yarışmasının ipucu sorusunda Nuri Bilge Ceylan yer aldı. 2008 yılında Cannes Film Festivali'nde "En İyi Yönetmen" ödülünü alan Ceylan'ın hangi film ile bu ödülü aldğı soruldu. Peki, Nuri Bilge Ceylan hangi filmi ile En İyi Yönetmen ödülünü almıştır? İşte 17 Ekim Hadi ipucu sorusu ve yanıtı..

Hadi yarışması bugün 20.30'da zor 20 soruyla takipçisiyle buluşacak. Bu zorlu yarışa ek olarak 5 soru daha eklediğini bildiren Hadi ekibi, öte yandan bu yarışmadaki ipucu sorusunu da yayınladı. İpucu sorusu olarak yönetmen Nuri Bilge Ceylan yer aldı. 2008 yılında Cannes Film Festivali'nde En İyi Yönetmen ödülünü alan Nuri Bilge Ceylan'ın hangi filmi ile bu ödülü aldığı soruldu. Peki, Nuri Bilge Ceylan hangi filmi ile En İyi Yönetmen ödülünü almıştır. İşte 17 Ekim Hadi ipucu sorusu ve yanıtı...

HADİ İPUCU SORUSU VE CEVABI İÇİN TIKLA (17 EKİM 2018)

Soru: Nuri Bilge Ceylan hangi filmi ile En İyi Yönetmen ödülünü almıştır?

17 Ekim Hadi ipucusu sorusu ve cevabı! Nuri Bilge Ceylan hangi filmi ile En İyi Yönetmen ödülünü almıştır? HADİ SORUSU

HADİ NEDİR?

Hadi Türkiye'nin ilk canlı bilgi yarışması uygulamasıdır. Her gün canlı yayında katılımcılar sorulan sorulara doğru cevap vererek, o yarışma için belirlenen ödül havuzundaki parayı eşit olarak bölüşürler. Puan veya başka bir şey değil gerçek para kazanılır.

PARA NASIL ÇEKİLİR?

Kazanılan para 20 TL'yi geçtiğinde hesaptaki para çekilebiliyor. Uygulamanın anasayfasında bulunan bakiyeye tıklamanız gerekmektedir. Bakiyeye tıkladığınızda iban numaranızı girmeniz gereen sayfaya yönkendiriliyorsunuz. 20 TL ve üzeri tutarlarda iban numaranızı girdiğinizde hesabınıza paranız yollanıyor.

.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...