Tgrt Haber
30 Temmuz 2014 17:18 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Whatsapp'ta son görülme (last seen) nasıl kapatılır?

Shortcut’tan hepinize merhaba, Whatsapp uygulamasındaki “son görülme” özelliği, sizin en son uygulamayı ne zaman açtığınızı gösteren bir zaman göstergesi.

Whatsapp'ta son görülme (last seen) nasıl kapatılır?
kıllı telefonlar, Android, Android Ne Nasıl Yapılır, Apple, Cep telefonu, Donanım - Yazılım, İnternet, last seen, Ne Nasıl Yapılır, Teknoloji, Whatsapp, son görülme,

Bu özelliği kapatmak ve son görülme göstergenizi kapatmak istiyorsanız; Uygulamaya girin ve sağ alt kısımda bulunan “Ayarlar” butonuna tıklayın. Karşımıza çıkan menüden “Hesap” bölümüne girin ve “Gizlilik” butonuna tıklayın. Gizlilik bölümünde en üst sırada bulunan Son Görülme seçeneğine basıp, HERKES olarak ayarlı bulunan seçeneği, Hiç Kimse olarak değiştirin. Bu şekilde, Whatsapp uygulamasında en son ne zaman çevrimiçi olduğunuzu artık kimse tarafından görülemeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...