Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Ağustos 2014 11:08 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Facebook’daki yeni değişikliği fark ettiniz mi?

Popüler sosyal ağ platformu Facebook, ufak bir değişiklikte daha bulundu! Asya ülkelerinden girildiğinde 'Bildirim' ikonu farklılaşıyor!

Facebook’daki yeni değişikliği fark ettiniz mi?
sosyal ağ, sosyal paylaşım, sosyal medya, facebook, facebook güncellendi, bildirim ikonu değişti, türkiye, avrupa, galeri haberi, silikon vadisi, svtv, Oyun,Avrupa,Facebook

Milyonlarca kullanıcı sayısıyla olmazsa olmazımız haline dönüşen Facebook, yeni bir güncellemeyle daha karşımızda. Güncellemenin içeriğini biz söylemeden fark edemediyseniz üzülmeyin, çünkü yalnızca Asya ülkelerinde geçerli bir güncelleme bu. Genellikle Oyun istekleriyle sayı rekorlarına ulaşan ve kırmızılıktan kurtulamayan “Bildirim” ikonu, şimdi Türkiye’yi de gösteriyor. Avrupa ülkelerinin bulunduğu dünya simgesi şimdi Asya ülkelerinin bulunduğu yere bakıyor. Her ne kadar sitenin dil seçenekleri arasında Türkiye, Avrupa ülkeleri arasında yer alsa da, konum itibariyle bu güncelleme güzel karşılanacak gibi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...