Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ağustos 2014 11:11 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Roma Fenerbahçe maçı Geniş Özeti ve Golleri (Roma - FB maçı)

Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçında Roma ile 3-3 berabere kaldı. Fenerbahçe, Roma ile oynadığı hazırlık karşılaşmasından 3-3'lük beraberlikle dönüyor. Sarı lacivertliler son 20 dakikasına 3-1 önde girdiği karşılaşmada eski oyuncusu Salih'in 68'de oyuna girmesinden sonra kalesinde 2 gol görerek beraberliğe razı oldu. Fenerbahçe Roma maçı golleri ve geniş özeti tüm ayrıntılarıyla tgrthaber.com.tr'de

Roma Fenerbahçe maçı Geniş  Özeti ve Golleri (Roma - FB maçı)
roma fenerbahçe maçı,fenerbahçe, salih uçan, roma, fenerbahçe roma maçı,fenrbahçe roma hazırlık maçı,

Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçında Roma ile 3-3 berabere kaldı. Fenerbahçe, Roma ile oynadığı hazırlık karşılaşmasından 3-3'lük beraberlikle dönüyor. Sarı lacivertliler son 20 dakikasına 3-1 önde girdiği karşılaşmada eski oyuncusu Salih'in 68'de oyuna girmesinden sonra kalesinde 2 gol görerek beraberliğe razı oldu. Fenerbahçe Roma maçı golleri ve geniş özeti tüm ayrıntılarıyla tgrthaber.com.tr'de
Ersun Yanal'la başladığı hazırlık maçlarında Sepahan'ı 1-0 yenip, Sheffield United'a 2-1, Sevilla'ya 2-0, Soma yararına oynanan turnuvada ise Beşiktaş'a 1-0, Chelsea'ye 2-0 mağlup olan F.Bahçe'nin yüzü, yeni teknik direktörü İsmail Kartal ile gülmeye başladı. Kartal yönetiminde Olimpiakos'u 2-0 yenen F.Bahçe, ikinci hazırlık maçında Roma ile 3-3 berabere kaldı.
F.Bahçe 16'da Gökhan Gönül'le gole çok yaklaştı. De Sanctis'le karşı karşıya kalan Gökhan'ın şutunda, kaleci başarılıydı. 25'te Meireles, Gervinho'yu ceza sahası son çizgisinde indirdi, hakem penaltı verdi. Atışı kullanan Totti, Roma'yı 1-0 öne geçirdi. Olimpiakos maçını Emre ve Caner'in frikik golleriyle geçen F.Bahçe, 32'de Kuyt'ın düşürülmesiyle frikik kazandı. Bu defa topun başına geçen Alves, nefis bir vuruşla eşitliği sağladı: 1-1. Devre bu skorla tamamlandı.

Roma Fenerbahçe Maçı ÖZET VE GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İkinci yarıya etkili başlayan F.Bahçe oldu. 50'de Astori'den sıyrılan Alper ceza sahasına girer girmez yerde kaldı, hakem yine penaltı noktasını gösterdi. Kuyt sarı-lacivertlileri 2-1 öne geçirdi. 54'te kazanılan serbest vuruşu Caner kullandı, kaleci Skorupski köşeden çıkardı. 58'de Kuyt'la çıkan F.Bahçe'de Emenike vurdu kaleci yumrukladı, dönen topu Moussa Sow filelere gönderdi: 3-1. 69'da Totti'nin yerine Salih Uçan girerken, Roma 81 ve 88'de Destro'nun golleriyle beraberliği sağladı ve karşılaşma 3-3 sona erdi.
Cristian'dan Diego'ya kıyak
Yabancı sırınlamasından dolayı Diego Ribas'a lisans çıkartamayan Fenerbahçe'ye müjdeli haber Cristian Baroni'den geldi. Brezilyalı oyuncu sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Baroni'nin Başkan Aziz Yıldırım'la kulüp binasında bir görüşme yaptığı ve tarafların prensipte anlaştığı öğrenildi. Anlaşmaya göre Fenerbahçe'den 1 milyon 800 bin avro alacağı bulunan Baroni'ye, bu paranın 500 bin avrosu peşin, kalanı da taksitler halinde ödenecek. Sarı-lacivertliler kararın TFF'ye göndermesinin ardından Diego'ya lisans çıkartabilecek. Öte yandan Fenerbahçe U21 Takımı ile antrenmana çıkan Krasic ve Yobo kulüp aramaya devam ediyor. U21'in Topuk Yaylası'ndaki kampında yer almayan ikili transfer görüşmelerini özel izinle sürdürüyor.
Salih başarı diledi
Roma'nın satın alma opsiyonlu olarak F.Bahçe'den iki yıllığına kiraladığı Salih Uçan, Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşma öncesi eski takımına başarılar diledi. F.Bahçe'nin soyunma odasına giren Salih, Teknik Direktör İsmail Kartal ve futbolcular Mert Günok, Mehmet Topal ve Caner Erkin ile bir araya gelerek, başarı dileklerinde bulundu
Yıldırım'a plaket
Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşma öncesi Aziz Yıldırım'a, Roma CEO'su Zanzi tarafından plaket takdim edilirken, İdari Menajer Hasan Çetinkaya, Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia'ya flama verdi.
Gökhan çatlak elle

Kadıköy'de Soma yararına Beşiktaş ve Chelsea ile oynanan maçta sakatlanan Gökhan Gönül, elindeki çatlağa rağmen sahadaki yerini aldı. Sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncusu ağrılarına rağmen bu önemli hazırlık maçında görev yaparken, sakatlıkları devam eden Diego, Kadlec ve Egemen kadroda yer almadı.


KARŞILAŞMADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

-Maçın son düdüğü geliyor. Roma ile Fenerbahçe arasındaki hazırlık maçı 3-3 sona eriyor.

-GOL... 85'de Roma kornerden gelen topta bulduğu golle beraberliği yakaladı. 3-3

-GOL... 80'de Roma, Destro'nun ayağından bulduğu golle farkı 1'e indirdi. Sol kanatta yüklenen Roma'da yerden gelen ortayı Fenerbahçe defansı uzaklaştıramayınca Destro önünde kalan topu kaleye gönderdi. 2-3

-68'de Roma'da Totti oyundan çıkarken Salih onun yerine oyuna giriyor.

-GOLLL... Fenerbahçe harika geldi, Kuyt pasını verdi Emenike ceza sahasına girdi ve şutunu çekti. Top kaleciden döndü Sow tamamladı ve golü buldu. 1-3

-56'da kazanılan serbest atışta topun başına Caner geçti. Vuruşunda kaleci De Sanctis başarılı bir şekilde uzandı ve topu kornere çeldi.

-50. dakikada Alper ceza sahasına girdikten sonra arkadan yapılan hareketle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Kuyt vurdu ve golll... 1-2

-Karşılaşmada 2. yarı başladı.

-Karşılaşmada ilk yarının son düdüğü geldi.

-GOOLL... 31'de serbest atışta topun başına Bruno Alves geçti. Vuruşunda harika bir gole imza attı. 1-1

-25'de Gervinho sağ çaprazdan ceza sahasına girdi. Meireles'in müdahalesi sonrasında hakem penaltıo noktasını gösterdi. Totti vurdu ve golü yaptı. 1-0

-16'da Fenerbahçe Gökhan'la net gol pozisyonundan yararlanamadı. Emenike'nin topuk pasıyla ceza sahasına giren ve kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan'ın vuruşunda De Sanctis başarılıydı.

-5. dakikada Roma Gervinho ile etkili geldi. Bu oyuncu ver kaçla ceza sahasına girdi şutunu çekti top yandan auta çıktı.

-Karşılaşmaya Roma başladı.

 

KARŞILAŞMA ÖNCESİ

Sarı lacivertli ekip son hazırlık maçında eski oyuncusu Salih'in yeni takımı Roma karşısında. Fenerbahçe son oynadığı hazırlık maçında Kadıköy'de Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u Emre ve Caner'in golleriyle 2-1 mağlup etti.
Roma ise son oynadığı hazırlık maçında Avusturya temsilcisi Wiener'i 4-1 mağlup etmişti. İtalyan ekibinin bu maçtaki gollerini Gervinho, Pjanic, Iturbe ve Ljajic kaydetti.
Roma Olimpiyat Stadyumu'nda ismi anons edildiğinde Salih'e büyük ilgi vardı.Karşılaşma öncesi Fenerbahçe soyunma odasını ziyaret eden Salih, teknik direktör İsmail Kartal ile de hasret giderdi.
Fenerbahçe yönetimi maçt
Karşılaşmayı Fenerbahçe yönetimi adına Başkan Aziz Yıldırım, asbaşkanlar Deniz Tolga Aytöre, Hakan Dinçay’ın yanı sıra yönetim kurulu üyesi Yalçın Haker de izliyor. Ayrıca Yıldırım’ın yakın dostu Önder Fırat da karşılaşmayı izleyenler arasında.
Gökhan çatlak ellFenerbahçe 11’inde mücadele eden Gökhan Gönül elindeki çatlağa rağmen sahadaki yerini aldı. Sarı lacivertlilerin yıldız oyuncusu ağrılarına rağmen bu önemli hazırlık maçında yer alırken sakatlıkları devam eden Diego, Kadlec ve Egemen kadroda yer almadılar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...