Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Eylül 2014 15:44 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:40

Okmeydanı'ndaki kazayı izlerken kaza yaptı

Okmeydanı TEM Bağlantı yolu AKOM önünde meydana gelen kazayı izleyen motosiklet sürücüsü de kaza yaptı.

Okmeydanı'ndaki kazayı izlerken kaza yaptı
okmeydanı kaza, istanbul kaza, tem de kaza, trafik kazası, haber,

Okmeydanı TEM Bağlantı yolu AKOM önünde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı araç önce bariyerlere çarptı ardından da yan yattı. Kaza nedeniyle yolda trafik yoğunluğu oluştu. Kazayı izleyen motosikletliye ise başka bir motosiklet çarptı.Kaza, saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İlyas Karaca'nın kullandığı 34 VV 2109 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere vurduktan sonra yan yattı. Kazayı gören vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
KAZA İÇİNDE KAZA
Kazanın meydana geldiği yönün aksi istikametinde kazayı izleyen motosiklete başka bir motosiklet çarptı. Kaza nedeniyle yola savrulan yaralı motorcu sağlık ekipleri tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Okmeydanı TEM bağlantı yolunda her iki istikamette de uzun araç kuyrukları oluştu. Bazı vatandaşlar araçlardan inerek yürümeyi tercih etti.
Kaza yapan motosiklet sürücüsü Mesut Demirkaya “Yolda kaza vardı. Önümdeki motosiklet kazayı seyretmek için aniden durdu. Ben de duramayarak önümdeki motosiklete vurdum" dedi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...