Tgrt Haber
01 Eylül 2014 17:15 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Henüz 25 yaşındaydı, öyle bir sebepten canına kıydı ki!

Antalya'da 25 yaşındaki Rabia Altun evlat hasretine dayanamadı canına kıydı. Bir süre çocuğu olmadığı için ilaç tedavisi gören kadın canına kıydı.

Henüz 25 yaşındaydı, öyle bir sebepten canına kıydı ki!
antalya, çocuğu olmayan, çocuğu olamayan, kadın, intihar etti, Rabia Altun,

Antalya'da bir süreden bu yana çocuğu olmadığı için ilaç tedavisi gören 25 yaşındaki Rabia Altun Canına kıydı. Olay, dün akşam Muratpaşa İlçesi, Konuksever Mahallesi'nde meydana geldi. 2 yıl önce evlenen Oktay ve Rabia Altun çifti, çocuk sahibi olmak istedi. Çocuk sahibi olamayan çift, doktora giderek ilaç tedavisi almaya başladı. Antalya Havalimanı'nda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Rabia Altun, iddiaya göre ilaç tedavilerinden de sonuç alamayınca bunalıma girdi. Evde yalnız olduğu sırada çok sayıda ilaç alarak canına kıyan Altun'un cesedi, eşi tarafından bulundu. Çağrılan sağlık ekipleri Rabia Altun'un öldüğünü belirledi. Polisin incelemesi ardından Rabia Altun'un cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...