Tgrt Haber
29 Eylül 2014 14:15 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

2,5 ay sonra fark etti, sırtından bu çıktı

Tarsus'ta bir kazada yaralanan ve hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen lise öğrencisinin sırtında cam parçası olduğu 2,5 ay sonra fark edildi.

2,5 ay sonra fark etti, sırtından bu çıktı
sırtından cam çıktı, sırt, cam parçası, haber, tarsus,

Lise öğrencisi Ali Terlican (18), 5 Temmuz'da kendisini kovalayan köpekten kaçarken cam olan simitçi tablasına çıktı. Cam tablanın kırılması sonucu Terlican, yaralandı.Sırtında kesikler oluşan ve ambulansla Tarsus Devlet Hastanesine kaldırılan Terlican, acil serviste sırtındaki kesiklere dikiş atıldıktan sonra taburcu edildi.Bir süre sonra sırtında şişlik, morluk ve ağrının artması üzerine yeniden hastaneye giden Terlican'a yapılan testler sonucunda sırtında cam parçası bulunduğu belirlendi. Ameliyata alınan Terlican'ın sırtındaki 3,5 santimetrelik cam parçası çıkarıldı.Taburcu edilen ve evinde dinlenen Terlican, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk taburcu edildikten bir süre sonra nefes alamaz hale geldiğini söyledi.
"Sanki bir şey ciğerime batıyordu" diyen Terlican, sırtında şişlikler oluşmaya başladığını kaydetti. Hastanede beyin cerrahınca muayene edildikten sonra MR çekildiğini belirten Terlican, "1 ay sonra çektirdiğim MR'da sırtımda cam parçası tespit edildi. İlk gittiğimde bu cam fark edilseydi, MR çekilseydi şimdi okuluma devam ediyor olurdum. Bu acıları çekmeme gerek kalmazdı" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...