Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Ekim 2014 10:23 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

IŞİD'den Erdoğan'a tehdit videosu

Terör örgütü IŞİD internet üzerinden yayınladığı bir video ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Senin halifeliğin sona erdi' dedi.

IŞİD'den Erdoğan'a tehdit videosu
IŞİD, erdoğan, tehdit videosu,

IŞİD, internet üzerinden yayımladığı bir videoda, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben, “Senin halifeliğin sona erdi” deniliyor. 2:38  dakikalık videoda IŞİD, Türkiye'nin  Afganistan'da Haçlı Seferleri  öncülüğünde Müslümanlara karşı başlatılan operasyonlarda önemli rol aldığı söyleniyor.10 Ekim 2014 tarihinde yayımlanan videoda, “Türkiye, Müslümanlar'a karşı NATO kuvvetlerin komutanıydı. Bugün de ABD başkanlığında kurulan şeytani koalisyonla birlikte hareket ediyor” ifadeleri yer alıyor.
"SENİN HALİFELİĞİN SONA ERDİ"
Görüntünün sonunda, “Müslüman kardeşlerin halifesi Erdoğan'a...”  başlığı altında bir mesaj yer alıyor: Mesajda, “Senin halifeliğin sona erdi. Türkiye tekbirlerle açılacak ve kimse bize engel olamayacak. Allah'ın gücü sizin şeytani koalisyonunuzdan daha güçlüdür göreceksiniz” tehditinde bulunuyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...