Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Kasım 2014 16:02 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:02

19 Kasım MPi Milli Piyango Sonuçları Sorgula- Milli Piyango kazandıran numaralar

Milli Piyango 19 Kasım çekilişi yapıldı. Milli Piyango Sonuçları sorgulamak artık çok kolay... İşte Milli Piyango Sonuçları ve Milli Piyango kazandıran numaralar.

19 Kasım MPi Milli Piyango Sonuçları Sorgula- Milli Piyango kazandıran numaralar
Milli Piyango Sonuçları, Milli Piyango Sonuçları sorgula, Milli Piyango Sonuçları öğren, mpi, milli piyango, milli piyango 19 kasım, milli piyangı kazandıran numaralar,

Milli Piyango 19 Kasım çekilişi yapıldı. Milli Piyango Sonuçları sorgulamak artık çok kolay... İşte Milli Piyango Sonuçları ve Milli Piyango kazandıran numaralar. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen şans oyunları kazandırmaya devam ediyor. Haftanın belirli günlerinde çekilişi yapılan şans oyunları sonucu yeni milyonerler çıkmaya devam ediyor. Şans oyunları aracılığı ile kısa yoldan zengin olmak isteyen binlerce kişi umutlarını rakamlara bağlıyor. Milli Piyango İdaresinin düzenlediği şans oyunları kazandırdığı kadar oynanan kupan sayısı kadar kazanmaya devam ediyor. Zira, büyük ikramiye bazen bir kişiye bazen de kimseye çıkmıyor. Milli Piyango Sonuçları burada.  Binlerce kişi rakamların peşinden koşarken elinde olan paradan da oluyor. Zira, şans her zaman kapımızı çalmamaya devam ediyor. Buna rağmen, ülkemizdeki vatandaşların şans oyunlarına ilgisi azalmıyor. Milli Piyango Sonuçları merakla bekleniyordu... Milli Piyango İdaresi her ayın 9, 19 ve 29’ün da Milli Piyango çekilişi yapıyor. 19 Kasım tarihinde yapılan Milli Piyango çekilişinde ise büyük ikramiye Ankara, Aydın ve İstanbul’da bulunan vatandaşlara çıktı. Şans yüzüne gülen büyük ikramiye sahipleri 2000000 TL sahibi oldu. Büyük ikramiyeyi kazanma şansını yakalayan vatandaşlar ikramiyelerini Milli Piyango İdaresi genel merkezinden tahsil edebilecek.  Şanslı bilet sahipleri ikramiyelerini 1 yıl süre içinde tahsil etmek zorunda, aksi taktir de biletleri yanacak. Milli Piyango İdaresi  31 Aralık gecesi yıl başı özel çekilişi de yapıyor. Her yıl düzenlenen yıl  başı özel çekilişinde büyük ikramiye kazanmak isteyen milyonlar milli piyango bileti satın alıyor. Yıl başı çekilişi olması nedeniyle ikramiye de büyük oluyor. Bu yılda 31 Aralık gecesi yıl başı özel çekilişi yapılacak ve şanslı numaralar belirlenecek. 

MİLLİ PİYANGO TIKLA SORGULA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...