Tgrt Haber
23 Kasım 2014 08:40 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

İstanbul'da hava nasıl olacak 23 Kasım güncel hava durumu

İstanbul'da güncel hava durumu nasıl olacak? İşte İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyükşehirlerimizden hava durumu bilgisi. Kar ne zaman yağacak?

İstanbul'da hava nasıl olacak 23 Kasım güncel hava durumu
hava durumu 15 günlük, hava durumu 5 günlük, hava durumu istanbul, hava durumu ankara, hava durumu izmir, istanbulda hava nasıl olacak,

İstanbul'da güncel hava durumu nasıl olacak? İşte İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyükşehirlerimizden hava durumu bilgisi. Kar ne zaman yağacak? Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu; Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Eskişehir, Konya, Niğde, Tokat, Artvin, Ardahan, Kars, Iğdır ve Şanlıurfa çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerdeki yağışların yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı, yurdun doğu kesimlerinde güney ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette; Marmara ve Kıyı Ege ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor. Meteoroloji vatandaşları hava durumu konusunda uyardı.
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 10
İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren hafif, zamanla orta kuvvette yağmur ve sağanak yağışlı 10
İzmir: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 15
Adana: Parçalı ve çok bulutlu 20
Antalya: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 19
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra ve bu gece saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı 12
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu 2
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yağışların, Samsun'un doğusu, Ordu, Giresun, Trabzon, ve Artvin, ile Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yerel olarak kuvvetli, Rize çevrelerinde yer yer şiddetli olması beklendiği belirtilirken yaşanabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
MARMARA: Parçalı çok bulutlu, doğusunun aralıklarla yağmur geçeceği tahmin ediliyor.
EGE: Parçalı, iç kesimleri yer yer çok bulutlu, Kütahya çevrelerinin hafif yağmur, yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.
AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Kahramanmaraş çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Ankara çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur ve karla karışık yağmur, yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yağmur ve sağanak iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı, iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Samsun'un doğusu, Ordu, Giresun, Trabzon ve Artvin çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli, Rize çevrelerinde yer yer şiddetli olması bekleniyor. Rüzg'rın kıyı kesiminde kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Şırnak ve Hakk'ri çevrelerinde kuvvetli olması beklenen yağışların, yağmur ve sağanak kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Adıyaman ve Şanlıurfa çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin batısında yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
İstanbul'da hava nasıl olacak 23 Kasım güncel hava durumu
İstanbul'da hava nasıl olacak 23 Kasım güncel hava durumu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...