Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Kasım 2014 11:16 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

En güzel Öğretmenler Günü yazıları ve şiirleri- Öğretmenler Günü hediye fikirleri

24 Kasım Öğretmenler Günü yaklaşırken öğrenciler değerli öğretmenlerine ne alacağını düşünüyor. İşte en güzel Öğretmenler Günü şiirleri, en güzel Öğretmenler Günü yazıları ve Öğretmenler Günü hediye fikirleri burada.

En güzel Öğretmenler Günü yazıları ve şiirleri- Öğretmenler Günü hediye fikirleri
Öğretmenler Günü yazıları, Öğretmenler Günü şiirleri, Öğretmenler Günü hediye fikirleri, Öğretmenler Günü en güzel şiirler,

24 Kasım Öğretmenler Günü yaklaşırken öğrenciler değerli öğretmenlerine ne alacağını düşünüyor. İşte en güzel Öğretmenler Günü şiirleri, en güzel Öğretmenler Günü yazıları ve Öğretmenler Günü hediye fikirleri burada. Kişiye Özel Kalemler: Çok klasik gelebilir ancak, tüm Öğretmenler Günü’nde akla gelen ilk hediye seçeneği kalemler. Üzerine öğretmeninizin ismini ve soy ismini yazdırarak hazırlatabieceğiniz, çok anlamlı ve çok güzel hediye seçeneklerinden biri. Çiçek: Bayan bir sınıf öğretmeniniz varsa, çiçekten daha iyi bir Öğretmenler Günü hediyesi düşünülemez. Üzerine öğretmeninize olan sevginizi anlatan bir de sevimli bir not eklediğinizde harika bir seçim olacaktır. Erkek cüzdan modelleri: Erkek öğretmeninize uzun yıllar kullanabileceği ve her kullanışında sizi hatırlayabileceği en ideal Öğretmenler Günü için hediyesi cüzdan! Taşınabilir USB Bellek: Teknoloji çağında olduğumuza göre, Öğretmenler Günü için hediye alternatiflerinden bir diğeri de taşınabilir Flash USB Bellek. 2-4-8 GB veri depolama kapasitesi olan modellerden bütçenize en uygun olanını seçebilirsiniz. Öğretmenler Günü hediyeleri... Yılın En iyi Öğretmeni Oscar Ödülü: Hadi biraz öğretmeninizi gururlandıralım. Başarılı ve gözünüzde en iyi öğretmen sıfatını hak eden öğretmeninize anlamlı bir armağan vermek isterseniz ‘Öğretmenler Günü’nde Oscar Heykelciği yine ideal bir seçim! Orijinal altın sarısı rengindeki Oscar Ödülü, en iyi Öğretmenler Günü için hediyelerinden biri! Çikolata: Çikolatasız bir hayat düşünülebilir mi? Çikolatayı seven bir öğretmeniniz varsa, Öğretmenler Günü için hediyeniz şimdiden hazır demektir.O’na kaliteli markalardan güzel bir çikolata hediyesi hazırlatabilirsiniz. 24 Kasım Öğretmenler Günün'nde öğretmeniniz için en güzel şiirler aşağıda.
En güzel Öğretmenler Günü yazıları ve şiirleri- Öğretmenler Günü hediye fikirleri
En güzel Öğretmenler Günü yazıları ve şiirleri- Öğretmenler Günü hediye fikirleri
Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'den Öğretmenler Günü açıklaması
Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Öğretmenler Günü'nü kutladı. Vali Şahin, yayımladığı kutlama mesajında, Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e "başöğretmen" unvanı veriliş gününün Öğretmenler Günü olarak kutlandığını anımsattı. Geleceğin mimarı öğretmenlerin özel gününü paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Şahin, şunları kaydetti: "Aziz öğretmenlerimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır' veciz sözünde vurguladığı üzere gençlerimiz sizin bilgi ve birikimlerinizle yoğrularak ülkemize ve geleceğimize yön vereceklerdir. Büyük Önder Atatürk yine bir veciz sözünde, "Milletleri kurtaracak olanlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir" diyerek medeniyet yarışında en önemli gücün öğretmenler olduğuna işaret etmiştir. Öğretmenlerimizin, kendilerine gösterilen hedeflere ulaşacakları, öğrencileri ve toplumumuzun her kesimi için aydınlık ışık kuleleri olacaklarına inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizi minnetle, şükranla ve rahmetle anarken sizleri en kalbi duygularla selamlıyor ve saygılar sunuyorum."
En güzel Öğretmenler Günü şiirleri
“Ana Gibi,baba Gibi”
Öğretmenim bilir misin
Seni nasıl sevdiğimi?
Sorsan bana nerde yerin
Gösteririm ben kalbimi
Ana değil, ana gibi;
Baba değil, baba gibi
Öğretmenim ben de sevgin
Can içinde bir can gibi…
SEVGİLİ ÖĞRETMENİM
Sevgisinin sonu yok,
Kalbinin şefkati çok,
Gönlü büyük, gözü tok,
Sevgili öğretmenim.

Bilgisi ışık saçar,
Sözleri gönül açar,
Ruhum sevinçen uçar,
Sevgili öğretmenim.

Bekliyoruz yolunu,
Sardık sağla solunu,
Uzat bize kolunu
Sevgili öğretmenim.

Toplandık dizi, dizi,
Sev, okşa hepimizi,
Sensin okutan bizi,
Sevgili öğretmenim.

Doğru yol gösterirsin,
Okutur, eğitirsin,
Bize bilgi verirsin,
Sevgili öğretmenim.

Seni candan severiz,
Saygı duyar överiz,
Ellerinden öperiz,
Sevgili öğretmenim!..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...