Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Kasım 2014 16:05 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Acun Ilıcalı'dan yılın transferi! Bakın hangi isimle anlaştı

Yeni başlayacak olan 'Maral' adlı dizinin baş rolünde Hazal Kaya ve Aras Bulut oynayacak. Bu iddialı dizi Acun Ilıcalı'nın kanalı olan TV 8'de yayınlanacak.

Acun Ilıcalı'dan yılın transferi! Bakın hangi isimle anlaştı
Haber,Haberler,Magazin, Magazin Haberleri,Oyuncu,Hazal Kaya,Acun ılıcalı,TV 8,Transfer,Maral,Dizi,Yeni Dizi,Baş Rol,Aras Bulut, İynemli,A.Ş.KFinal,Proje20 Dakika,Ezel,Uçurum,Senarist,Kerem Deren,Muhteşem Yüzyıl,Partner,Öyle Bir Geçer Zaman Ki,

Yeni başlayacak olan 'Maral' adlı dizinin başrolünde Hazal Kaya ve Aras Bulut oynayacak.Bu iddialı dizi Acun Ilıcalı'nın kanalı olan TV 8'de yayınlanacak. En son A.Ş.K dizisi ile ekranlara veda eden güzel oyuncu Hazal Kaya, dizinin erken final yapmasından sonra herhangi bir projede yer almamıştı.
ACUN'UN KANALINDA YAYINLANACAK
20 Dakika, Ezel ve Uçurum gibi dizilerin senaristi Kerem Deren, şimdilik ismi 'Maral' olarak açıklanan diziyi yazacak. Maral dizisinin başrolünde ise ünlü oyuncu Hazal Kaya oynayacak ve dizi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın kanalı olan TV8'de yayınlanacak.
PARTNERİ ARAS BULUT OLDU
Hazal Kaya'ya yeni dizisinde "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" ve"Muhteşem Yüzyıl" gibi projelerde oynamış olan Aras Bulut İynemli eşlik edecek.
Acun Ilıcalı'dan yılın transferi! Bakın hangi isimle anlaştı 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...