Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Kasım 2014 13:56 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:59

9 kişinin ölümüne tanık olan genç kız öyle bir fotoğraf paylaştı ki!

9 kişinin ölümüyle sonuçlanan midibüs kazasında, yaşamını yitiren 23 yaşındaki Muhammed Yusuf Karahan'ın, kazadan hemen önce gitar çalıp şarkı söylediği görüntü ortaya çıktı. Fotoğrafı çeken kişi de kazadan yaralı kurtulan Sibel Mirioğlu... Genç kızın, facebook'tan paylaştığı mesajlar yürek parçaladı.

9 kişinin ölümüne tanık olan genç kız öyle bir fotoğraf paylaştı ki!
kaza, ısparta, yalvaç, Facebook,Eskişehir,Galatasaray,afyonkarahisar,Süleyman Demirel,Süleyman Demirel Üniversitesi

SDÜ Yalvaç Meslek Yüksekokulu öğrencilerini Eskişehir'e götürmek için 25 Ekim sabahı yola çıkan midibüs, Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi Karamık Köyü yakınlarında yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Şarampole yönelen araç bir süre düz ilerledikten sonra kayalığa çarparak takla attı. 6'sı olay yerinde olmak üzere 9 kişi hayatını kaybetti. Kazada öğrenciler İsmet Yörümez, Elif Nur Keskin, Sinem Sezgin, Sena Öz, Buket Alas, Fatih Aybilek, Gözde Erol, Şeyda Nur Torun ile geziyi organize eden müzisyen Muhammed Karahan yaşamlarını yitirdi.
9 kişinin ölümüne tanık olan genç kız öyle bir fotoğraf paylaştı ki!
GENÇ KIZDAN DUYGUSAL MESAJ
Gezinin organizasyonunu yapan müzisyen Muhammed Karahan, kazadan dakikalar önce midibüsün ön paneline oturarak gitar çalıp şarkı söyledi, kazadan yaralı kurtulan Sibel Mirioğlu da fotoğrafını çekti. Mirioğlu ölen arkadaşı için sosyal paylaşım sitesinde "Son nefese kadar müzik demiştin. Kazadan 10-15 dakika önce yine gitarınla yine o sesinle son şarkılarını seslendirmiştin bize bak. 1 ay olacak neredeyse bir an aklımdan çıkmadın be kardeşim mekanın cennet olsun. Bu son resmin, son şarkındı" yorumunu yaptı. Karahan gitar çaldığı sırada çekilen fotoğraflarda, dikiz aynasından öğrencilerin eğlencesini kazada yaralanan midibüs sürücüsü Yusuf Zeybek de izlerken görülüyor.
YANIMDA ÖLENLERİ NASIL UNUTURUM
Kazadan yaralı kurtulan Sibel Mirioğlu, Facebook sayfasında o güne ait hatıralarını ve yaşadığı travmayı şu sözlerle anlatıyor: "Aynada yine kendimi gördüğüm, kendimi bulduğum günlere dönmeme yardım et Allah'ım. Her gece gözlerimi kapattığımda o kaza anını görüp bağırarak uyanmaktan yoruldum. Evet çok şükür hayattayım ama yanımda ölenleri insan nasıl unutur. Hastaneye yetişene kadar, acıdan kendimden geçene kadar çektiklerim değil de gözlerimin gördüklerini unutamıyorum. O an kendi acılarım değil ama 'gözüme bir şey oldu yardım edin' diye bağıran kız, 'saçım tekerin altında kaldı beni kurtarın' diye otobüsün içinden gelen ses, yanımda kıvranarak can veren çocuk. Okulum, hayatım, gülüşlerim yarım kaldı. Hadi bunlar zamanla düzelir. Tedavim aylar da sürse ben yine ben olacağım. Peki ya nasıl unutacağım canını veren 9 kişiyi."
TEK İSTEĞİM İYİ OLUP TRİBÜNLERE DÖNMEK
O kaza bana çok şey öğretti artik ufacik şeyleri kafama takmamayi, hayatin kısa olduğunu ve kimsenin kendimden daha önemli olmadiğini.Ha bir de Galatasaray sayesinde yüzlerce değil binlerceymiş benim ailem iyi ki varsiniz.Şimdi tek isteğim iyi olup tribünlere araniza dönmek bana iyi gelen tek yerin Galatasarayin yani olduğunu biliyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...