Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Kasım 2014 16:09 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Midesinden 153 poşet uyuşturucu çıktı

İran'ın Razavi Horasan eyaletinde trafik kazası geçiren ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren bir kişinin midesinden 153 poşet uyuşturucu çıktı.

Midesinden 153 poşet uyuşturucu çıktı
İran,horasan,Pakistan

İran resmi ajansı İRNA'nın haberine göre, eyalete bağlı Günabad İlçesi Emniyet Müdürü Rıza Kademgahi, trafik kazası sonucu hastaneye kaldırılarak, ameliyata alınan kişinin midesinde 153 adet küçük poşetler halinde uyuşturucu madde çıktığını belirtti.Söz konusu kişinin ağır yaralı olarak hastaneye getirildiğini aktaran Kademgahi, midesindeki uyuşturucu maddenin de "asit salgılaması" nedeniyle hayatını kaybettiğini ifade etti.Uyuşturucunun çeşidine ilişkin bilgi verilmedi. Yezd eyaletinde de ihbar üzerine yakalanan bir kişinin midesinde 1 kilo 500 gram afyon tespit edildi.Yezd Eyaleti Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürü Muhammed Hüseyin Sutudeniya, ülkenin Pakistan sınırındaki Sistan ve Belucistan eyaletinden Yezd'e giriş yapan bir kişinin ihbar üzerine yakalandığını ve hastanede yapılan kontroller sırasında midesinde 1,5 kilogram afyon bulunduğunun belirlendiğini aktardı.
İran İçişleri Bakanı Rahmani Fazlı, geçen ay yaptığı açıklamada, uyuşturucu sorununun toplumun güvenliği ve düzeni için tehdit oluşturduğu uyarısında bulunmuştu. Uyuşturucuyla Mücadele Kurumu Başkan Yardımcısı Babek Dinperest de İran'daki uyuşturucu kullanımının trafik kazalarından sonra "ülkedeki ölümlerin en önemli faktörü" olduğunu belirtmişti.
(Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...