Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Aralık 2014 12:18 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

17 Aralık Son Depremler ve Şiddetleri, Son Depremler Kandilli Rasathanesi

Türkiye'de gerçekleşen son depremler paniğe neden oldu. İşte 17 Aralık'ta gerçekleşen son depremler ve son depremlerin şiddetleri. Kandilli Rasathanesi son deprem arşivi burada.

17 Aralık Son Depremler ve Şiddetleri, Son Depremler Kandilli Rasathanesi
deprem, son depremler, son depremler kandilli, son depremler 17 aralık, son deprem şiddetleri,

Türkiye'de gerçekleşen son depremler paniğe neden oldu. İşte 17 Aralık'ta gerçekleşen son depremler ve son depremlerin şiddetleri. Kandilli Rasathanesi son deprem arşivi burada. Merkez üssü Dursunbey'in Çatalçam mahallesi olan 3.2 şiddetindeki deprem ilçe sakinlerini korkuttu. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nden edinilen bilgiye göre, 3.2. şiddetindeki deprem yerin 10.4 kilometre altında oldu. Gece saat 01.56'da meydana gelen depremde vatandaşlar patlama sesi ve sarsıntı duyduklarını ve büyük panik yaşadıklarını ifade etti. Dursunbey'de son günlerde Akçagüney, Alaçam, Ayvacık, Selimağa, Kuzköy mahallelerinde de küçük çapta depremler meydana geliyor. Çanakkale'de deprem. Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgiye göre bugün 11.03'te de Çanakkale Çeltik'te 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Dün 20.06'da ise Bademli açıklarında 3.2 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığının tespitine göre, saat 11.02'de merkez üssü Çan olan 4,3 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi. Derinliği 7 kilometre olan deprem, il merkezi ve çevre ilçelerde de hissedildi. Sarsıntıyı hisseden vatandaşlardan bazıları, ev ve iş yerlerinden çıkıp bir süre dışarıda bekledi.
ÇAN KAYMAKAMI KAKİLLİOĞLU: ŞU ANA KADAR BİZE OLUMSUZ BİR DURUM YANSIMADI  
Çanakkale'nin Çan ilçesi Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, 4,3 büyüklüğündeki depremle ilgili şu ana kadar kendilerine olumsuz bir durum yansımadığını bildirdi. Kakillioğlu, merkez üssü Çan olan deprem sırasında Kaymakamlık binasında bulunduklarını, sarsıntıyı kendilerinin de hissettiğini söyledi. Geçmiş olsun dileğinde bulunan Kakillioğlu, "Şu ana kadar bize olumsuz bir durum yansımadı" dedi.
İşte son gerçekleşen depremler(Saat 13:22'de alınmıştır)
17 Aralık Son Depremler ve Şiddetleri, Son Depremler Kandilli Rasathanesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...