Tgrt Haber
20 Aralık 2014 13:45 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Hüseyin Gülerce'den çok çarpıcı iddia!

Fuat Avni hesabının Fethullah Gülen'in yönlendirdiği bir istihbarat havuzu olduğunu açıklayan Hüseyin Gülerce bugün yine çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Hüseyin Gülerce'den çok çarpıcı iddia!
güseyin gülerce, fetullah gülen, kılıçdaroğlu, lakap,

14 Aralık operasyonu kapsamında gözaltı kararı çıktıktan sonra ifade veren ve serbest kalan Zaman gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce, cemaatin yanlış yöne sürüklendiğini söyleyerek cemaat tabanına uyarılarda bulundu. Twitter hesabından açıklama yapan ve 19 yıldan beri telefonlarının dinlendiğini dile getiren Gülerce, “Hizmet hareketi yanlışa sürüklendi diyorum. Tabandaki tertemiz insanları uyarmaya çalışıyorum. Hareket, artık millete, vatana zarar veriyor. Amerika'yı, İsrail'i, Avrupa'yı, dış güçleri arkasına alarak kimse bir yere varamaz” dedi.
'19 YILDIR TELEFONLARIM DİNLENİYOR'
Önceki gün de Samanyolu TV çalışanlarından telefonuna tehdit ve baskı mesajları geldiğini söyleyen Gülerce, “Zaman gazetesinde genel müdür olduğum 1995 Ocak ayından beri telefonlarım dinleniyor. Hainlerle bir görüşmem olmuş ise bunu Fuat Avni bilir. Bir tanesini ispatlarsa her cezaya razıyım. Hatta MOSSAD'tan, CIA'dan da yardım alabilir. İspatlayamazsa millet düşmanıdır” ifadelerini kullandı.
FUAT AVNİ'LER KAYBEDECEK
“Fuat Avni, yalanlarına ve beni hedef göstermeye devam ediyor” diyen Gülerce, “Fuat Avni 'Gülerce, otuz yıldır gizlice görüştüğü hainlerin...'  diyor. Ben Fuat Avni'ler gibi karakter zaafı ile malul değilim. İnsanlara lakap da takmam. 'Kör', 'topal' demem. Bir genel başkan için uluorta 'Çilingiroğlu' da demem. Onlara maymuncuk demem. En sevdiklerime, 'bire ahmak', 'münafık' da demem. Kimsenin cehenneme gitmesini istemem. Yerli ve milli kalan, sadece millete yaslanan kazanır. Göreceksiniz Fuat Avni'ler kaybedecek” şeklinde açıklamalarda bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...