Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Aralık 2014 15:41 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

CHP'li başkanın koruma polisi ve eşinin ölümüyle ilgili korkunç şüphe

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yakın koruması olan bayan polis memuru ile eşi evlerinde ölü bulundu.

CHP'li başkanın koruma polisi ve eşinin ölümüyle ilgili korkunç şüphe
aydın, Hatice Kavalcı, özlem çerçioğlu

Cumartesi gecesi ölen çiftin komşularının alt kattan gelen silah sesine aldırış etmedikleri iddia edildi. Olay, Aydın’ın Efeler ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 1962 Sokak numara 19 adresinde bulunan üç 3 katlı apartmanın zemin katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; uzun yıllardır görev yapan Hatice Alper Kavalcı (38), yaklaşık 3 yıl önce Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Grup Amirliği’nde çalışmaya başladı. Eşinden boşanan ve üniversitede okuyan 1 kızı olan Kavalcı, ilgi duyduğu doğa yürüyüşleri sırasında eşini kaybeden iki çocuk babası emekli öğretmen Cevdet Kavalcı (65) ile tanıştı. İkilinin arasındaki arkadaşlık, aşka dönüştü. Daha sonra Çine’de görevlendirilen bayan polis memuru, görüşmeye devam ettiği Cevdet Kavalcı ile 03 Ağustos 2014 tarihinde evlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yakın korumalığına getirilen Hatice Alper Kavalcı ve eşi, 2 ay önce Cumhuriyet Mahallesi’nde bir ev kiralayarak, Efeler ilçesine yerleşti.
KOMŞULARI SİLAH SESİNE ALDIRMADI
En son 20 Aralık Cumartesi akşamı evlerine birlikte girerken görülen Cevdet-Hatice Kavalcı çiftinin üst katında oturan komşuları, gece yarısı duydukları 2 el silah sesine dışarıdan gelmiş olabileceğini düşünerek aldırış etmedi. 2 gündür telefonları açmayan ve bugünde mesaiye gitmeyen Hatice Kavalcı’nın hayatından endişe eden arkadaşları, durumu polise haber verdi. Çilingir yarımıyla eve giren polis ekipleri, karşı kocası yatak odasında ölü olarak buldu.
Olayı haber alan çiftin yakınları, gözyaşlarına hakim olmadı. Çiftin cenazesi otopsi için ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
SAÇ RENGİ YÜZÜNDEN TARTIŞTIKLARI İDDİA EDİLDİ
Aydın’da eşiyle birlikte ölü bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun kadın koruması Hatice Alper Kavalcı’nın eşiyle saç rengi yüzünden tartıştığı iddia edildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Aralık ayı içerisinde Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı ziyareti sırasında görüntülere yansıyan 38 yaşındaki polis memuru Hatice Alper Kavalcı’nın komşularının polise verdikleri ifadelerde, Kavalcı’nın siyah olan saçlarını Cumartesi sabahı kızıla boyattığını ve bu yüzden akşam eşiyle tartıştıklarını söyledikleri öğrenildi. Eşiyle daha önce de sık sık tartıştığı ileri sürülen Cevdet Kavalcı’nın eşinin saçını kesmeye çalıştığı ve kavganın bu yüzden başladığı öne sürüldü.
GÖRÜNTÜLÜ MESAJ GÖNDERMİŞLER
Olayda hayatını kaybeden Cevdet ve Hatice Kavalcı çiftinden geriye birkaç gün önce ortak arkadaşlarına cep telefonu üzerinden gönderdikleri görüntülü mesaj kaldı. Kavalcı çifti, görüntülü mesajla yeni nişanlanan arkadaşlarını kutladı. Cevdet Kavalcı’nın eşini öperek görüntüyü sonlandırması da görüntülerde yer aldı.
Saç rengi yüzünden tartıştığı iddia edilen Hatice Kavalcı’nın 15-20 gün önce siyah olan saç rengi de Çerçioğlu’nun Kuşadası ziyaretinde kameralara yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...