Tgrt Haber
22 Aralık 2014 16:51 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Deniz Yıldızı yeni bölümü heyecan dorukta işte gelişmeler

Yeni sezonda Star Tv ekranına geçiş yapan uzun soluklu dizi Deniz Yıldızı hafta içi her gün 19.15'te ekrana geliyor. Deniz Yıldızı yeni bölümlerinde heyecan dolu dakikalar var. İşte detaylar...

Deniz Yıldızı yeni bölümü heyecan dorukta işte gelişmeler
Deniz Yıldızı, Star tv, Deniz Yıldızı yeni bölüm, star,dizi,bugün,Star TV,

Banu, Melih’in hastaneye tekrar neden geldiğini öğrenememiştir. Melih ise Banu’yu telefonla arar, Banu olduğu yer hakkında yalan söyler. Her şeyden habersiz Melih, Emre’nin onu özlediğini söyler ve geri dönmediği için ona kızar.  Bu sırada Zeynep, Emre için bir sürpriz hazırlamaktadır. Banu, bugün taburcu olup, Engin ve Sabiha tarafından, Kadriye’nin evine götürülecektir. Gizem ise Engin’den boşanmaya karar verir ve kararını anlatmak için Kadriye eve gider. Neriman ablası Sabiha’yı hastanede görmüştür. İkili arasındaki husumet yıllar öncesine dayanmaktadır. Aynı zamanda Neriman, Banu’nun yeğeni olduğundan habersiz, böbreğini alıp, onu ölüme terk etmiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...