Tgrt Haber
27 Aralık 2014 11:51 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Eşini ve kızını öldüren katil koca o anları böyle anlattı

Adana'da borç bunalıma girip, yatağında uyuyan eşini ve kızını öldüren Hakan Şimşek ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Katil koca, Cinayeti bir anlık kararla işlediğini anlattı..

Eşini ve kızını öldüren katil koca o anları böyle anlattı
adana, katil koca, hakan şimşek, hapis,

ADANA'da borç bunalımına girip yatağında uyuyan eşi 45 yaşındaki Nazan ile kızı 15 yaşındaki Ladin Şimşek'i başlarına ateş ederek öldüren 41 yaşındaki Hakan Şimşek, 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Merkez Yüreğir İlçesi Kışla Mahallesi'ndeki DSİ TOKİ konutlarında meydana gelen olayda Şimşek Ailesi'nden haber alamayan akrabaları, 22 Nisan'da gittikleri evde kapının da kilitli olduğunu görünce, zehirlenmiş olabileceklerini düşünerek itfaiyeden yardım istedi. Merdivenle 6'ncı kattaki eve balkondan giren itfaiyeci ve polisler, mimar olmasına rağmen mesleğini yapmayan Nazan Şimşek ile lise 1'inci sınıf öğrencisi Ladin Şimşek'in başlarına sıkılan kurşunla öldürüldükten sonra battaniyeye sarılmış cesetleriyle karşılaştı. Katil şüphelisi kadın kuaförü Hakan Şimşek de, polis ekipleri tarafından baraj çamlığında yakalandı.
CİNAYETİ ANLATTI
Adana 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'yakın akrabayı tasarlayarak öldürme' suçundan 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Hakan Şimşek'in önceki duruşmalarda Seda D. adlı sevgilisi olduğu ve ondan bir erkek bebeği olduğu ortaya çıktı. Cinayeti bir anlık kararla işlediğini anlatan Şimşek, "Eve geldiğimde kızım uyuyordu. Eşimle bir süre sohbet ettik. Sonra eşimle yatağa uzandık. Uyuyamadığım için kalktım. Balkonda içki ve sigara içtikten sonra banyoya girdim. Havlu alırken buradaki tabancayı gördüm. Bir anlık kararla uyuyan eşime ve kızıma yakın mesafeden ateş ederek öldürdüm" diye konuştu.
İNDİRİM UYGULANMADI
Hakan Şimşek, karar duruşmasında 'Son sözü' sorulunca da, "Benim pişmanlığım ve çektiğim vicdan azabı bana yeter" dedi. Mahkeme heyeti, Şimşek'i 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırdı. Cezasında herhangi bir indirim uygulamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...