Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ocak 2015 15:04 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

O trafik canavarı yakalandı!

İstanbul'da E-5 Karayolu'nda diğer araçlara makas atarak hızla ilerleyen sürücüyü polis Sakarya'da yakaladı.

O trafik canavarı yakalandı!
Sakarya,İstanbul,Bakırköy,Habertürk,Bahçelievler, ünal t,

İlk olarak akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için hastaneye sevk edilecek olan sürücü hakkında 'trafiği tehlikeye sokmak, Karayolları Trafik Kanuna Uymamak' suçlarından işlemler yapılacak. İstanbul'da 4 gün önce E-5 Karayolu'nda bir sürücünün tehlikeli sürüşükameralara yakalanmıştı. Görüntülerde, sarı renkli aracı kullanan sürücüsü, E-5 Karayolu'nda diğer araçlara makas atarak hızla ilerlerken görülmüştü. Görüntüler üzerine harekete geçen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sivil ekipleri, önce aracın sahibini belirledi. Ardından aracın görüntülerin internet ortamında yayınlanması üzerine trafiğe çıkmadığı tespit edildi. Aracın Bahçelievler'de bir otoparka konulduğu ortaya çıkarken görüntülerdeki kişinin ise aracın sahibi olmadığı belirlendi. Polis Ünal T.olduğu belirlenen sürücüyü Sakarya'da gözaltına aldı.
AKIL HASTANESİNE GÖNDERİLECEK
Ünal T., ilk olarak akıl sağlının yerinde olup olmadığının tespiti için Bakırköy Sinir ve Ruh Hastalıklar Hastanesi'ne gönderilecek. Ardından karakola teslim edilecek. Sürücü hakkında trafiği tehlikeye sokmak, Karayolları Trafik Kanuna Uymamak gibi suçlardan işlemler yapılacak. Ehliyetine el konulan Ünal T.,soruşturma sonunda ise 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...