Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ocak 2015 15:49 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

İşte yeni çatı! Nazlı ılıcak da ikna edildi

CHP 7 Haziran'da gerçekleşecek genel seçimlerde "merkez sağ" projesiyle atağa çıkmak istiyor. Bunun için teklif götürülen isimler var. Adı geçenlerse; Abdüllatif Şener, Ali Müfit Gürtuna ve Nazlı Ilıcak..

İşte yeni çatı! Nazlı ılıcak da ikna edildi
yeni çatı, Abdüllatif Şener, Ali Müfit Gürtuna, Nazlı Ilıcak,

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 21 Ocak Çarşamba günü kendini ziyaret eden CHP heyetine, "İsmet Paşa, Yaşar Kemal'e, tek kanatlı kuş uçmaz demişti. Biz yeni CHP'yi uçurmak yani çift kanatlı yapmak için merkez sağ isimleri aday yapacağız" dedi.
ŞENER VE GÜRTUNA İLK İSİMLER
CHP Lideri, 22 Ocak Perşembe akşamı İstanbul’da işadamlarıyla bir araya geldi. Bir işadamının evsahipliğinde gerçekleşen yemeğe AK Parti’nin kurucularından ve eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener ile eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna da katıldı. İki isim "Partiye katılacak mısınız?" sorularına kapıları kapatmadı.
Kılıçdaroğlu böylelikle, “Merkez sağa da, sola da kapımız açık” mesajı verdiğini ilan etti.
NAZLI ILICAK SÜRPRİZİ
Kılıçdaroğlu'nun "merkez sağ" projesine ilişkin detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Buna göre Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak Demirel'den destek istedi.
Ayrıca Abdüllatif Şener ve Ali Müfit Gürtüna isimlerinin yanında Cemaat'e yakınlığıyla bilinen Nazlı Ilıcak'ın da partiye katılacağı ifade ediliyor. Ilıcak'ın Bursa'dan aday gösterilmesi bekleniyor.(
ensonhaber)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...