Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ocak 2015 09:48 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:46

Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar oldu, Güncel altın fiyatları çeyrek altın ne kadar

Altın, Yunanistan'da seçimleri Syriza partisinin kazanmasının arından tırmanırken, çeyrek altın ise Kapalıçarşı'da yüzde 1 artışla 160 liradan satılıyor. İşte çekrek altın ve tam altının güncel fiyatları...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar oldu, Güncel altın fiyatları çeyrek altın ne kadar
altın, altın fiyatları, güncel altın fiyatları, kapalıçarşı, altın ne kadar,

Altın, Yunanistan'da seçimleri Syriza partisinin kazanmasının arından tırmanırken, çeyrek altın ise Kapalıçarşı'da yüzde 1 artışla 160 liradan satılıyor. İşte çekrek altın ve  tam altının güncel fiyatları... Altın, Yunanistan'da seçimleri kemer sıkma karşıtı Syriza partisinin kazanmasının ülkenin uluslararası kurtarma paketinin koşullarını yeniden müzakere edeceği beklentilerini güçlendirmesinin ardından, beş ayın en yüksek seviyesi yakınında işlem gördü. Altının onsu yüzde 0.4 yükselişle 1,299.31 dolara kadar çıktıktan sonra, şu saatlerde 1.287 dolardan işlem görüyor. Öte yandan yurt içinde ise Kapalıçarşı'da çeyrek yüzde 1'e yakın primli 159.97 liradan satılıyor. Sarı metal 22 Ocak'ta, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) teşvik programını genişletmesi ile birlikte, 1,307.62 dolara kadar çıkarak 15 Ağustos'tan bu yana en yüksek seviyesini görmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...